Beko DIS15013 – masina de spalat compacta, incapatoare si performanta, la pret foarte mic!

 Preţ Beko DIS15013

Fie ca doriti sa schimbati modelul vechi sau sunteti la prima achizitionare a acestuia, astazi va prezentam modelul Beko DIS15013, o noua masina de spalat vase incorporabila cu capacitate mare si performanta ridicata, pe care o recomandam in special cuplurilor tinere sau familiilor cu 1-2 copii si chiar celor ceva mai numeroase. Aceasta este disponibila deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret foarte mic pentru caracteristicile sale foarte bune, precum si pentru un buget limitat sau nu foarte mare ori pur si simplu pentru cine doreste sa se bucure de un raport calitate/pret foarte ok.

 Review Beko DIS15013

Design-ul compact si ultra-modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Beko se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in bucataria voastra, prin intermediul aspectului exterior de culoare alb si a panoului de comanda de culoare negru (cu butoane tactile si indicator pentru lipsa sare/agent de clatire), incorporandu-se perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie. Masina de spalat Beko are dimensiunile compacte de 81,8 x 44,8 x 55 centimetri si o greutate de aproximativ 28,5 kilograme, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de doar 49 dB in timpul functionarii sale.

Clasa de eficienta energetica A+, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, ofera un consum redus de energie/apa, inregistrand asadar un consum energetic anual estimat undeva la 237 kWh pe an, respectiv un consum anual de apa estimat la 2800 de litri pe an si de 10 litri de apa pe ciclul de spalare. Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS15013 dispune de trei functii speciale (SuperRinse, Fast+ si HalfLoad), 5 programe prestabilite de spalare (Rapid, Intensiv, Eco, Quick&Clean si Clean&Shine) si de o capacitate mare de 10 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate excelente la spalare si uscare.

Noul motor ProSmart Inverter, cu tehnologia brushless, este foarte eficient energetic decat un motor conventional, iar nivelul de zgomot este redus prin controlul imbunatatit al turatiei, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice. Tehnologia AquaFlex ajusteaza presiunea apei in cosul inferior si superior, pentru a obtine performante foarte bune de spalare si uscare a vaselor, in timp ce tehnologia AutoGlassShield protejeaza vasele din sticla la ciclul de spalare. Functia Fast+ ofera vase perfect curate, de pana la 3 ori mai repede decat programele obisnuite, printr-o serie de ajustari a ciclului de spalare.

Beko DIS15013

10 seturi, 5 programe, Clasa A

 Părerea noastră despre produs

Dupa cele prezentate mai sus, noua masina de spalat vase incorporabila Beko DIS15013 reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, la un pret foarte mic de achizitionare pentru orice tip de buget, deoarece aceasta ofera unul dintre cele mai bune rapoarte de calitate/pret de pe piata, la ora actuala, la fel ca celelalte modele din noua gama de produse Beko.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT