Beko DNS26420X – masina de spalat moderna si foarte inteligenta din clasa A++, cu 13 seturi de vase!

 Preţ Beko DNS26420X

Aducem astazi la review modelul Beko DNS26420X, o alta masina de spalat vase semi-incorporabila Beko cu un raport calitate/pret excelent, pe care o recomandam celor care isi doresc o noua masina de spalat vase complet echipata pentru ziua de azi, la un pret foarte avantajos. Aceasta se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret super ok pentru caracteristicile sale excelente, precum si pentru un buget limitat ori nu foarte mare sau pentru cine cauta cel mai bun raport dintre performanta la spalare si pretul de achizitionare.

 Review Beko DNS26420X

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat vase tip partial incorporabila de la Beko se va integra perfect in bucataria voastra, prin intermediul aspectului exterior de culoare alb si al panoului de comanda din inox (cu un display digital LCD si suport Touch Control), incorporandu-se in aproape orice tip de mobila pentru bucatarie. La interior, masina de spalat Beko include un cos superior reglabil pe inaltime (cu un sistem de ajustare pe 3 niveluri si un suport special pentru tava) si un cos inferior (cu un suport pentru tacamuri, un suport Easy Fold Plate pentru farfurii si doua suporturi speciale pentru tavi).

Noul motor ProSmart Inverter este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare, de exemplu eficienta energetica ridicata, nivelul redus de zgomot, absenta vibratiilor si eliminarea emisiilor electromagnetice, si nu in ultimul rand durabilitatea excelenta a motorului si componentelor sale. Clasa de eficienta energetica A++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, ofera un consum redus de resurse, pentru a inregistra asadar un consum anual de energie estimat la 266 kWh/an si de numai 0,93 kWh/ciclu, respectiv un consum anual de apa estimat la 3080 de litri/an si de 10 litri de apa/ciclu.

Masina de spalat Beko DNS26420X dispunde de 4 functii/optiuni speciale (Allin1, Fast+, HalfLoad si Start Delay), un sistem de uscare Active Ventilation, 6 programe prestabilite de spalare (Normal, Intensiv, ECO, Rapid, Automat si Prespalare/Inmuiere) si de o capacitate foarte mare de 13 seturi de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate. Tehnologia SteamGloss asigura performante superioare la uscarea paharelor si vaselor delicate, fara ca acestea sa-si piarda din stralucire, in timp ce functia Fast+ de la Beko ofera vase perfect curate, de pana la 3 ori mai repede decat programele standard de spalare.

Beko DSN26320X

13 seturi, 6 programe, ProSmart Inverter, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca Beko DNS26420X poate asigura o spalare/uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a va bucura de cele mai bune rezultate obtinute la fiecare ciclu de spalare si uscare, fara a pierde din stralucirea vaselor, a produce mult zgomot la functionare sau a consuma multa energie/apa la spalare/uscare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT