Beko DSN15420X – masina de spalat moderna si foarte incapatoare, cu motor ProSmart Inverter!

 Preţ Beko DSN15420X

Aducem astazi la review una dintre cele mai bune masini de spalat de pe piata, din categoria sa de pret, si anume vorbim despre modelul Beko DSN15420X, o noua masina de spalat vase semi-incorporabila cu un raport calitate/pret excelent, pe care o recomandam celor care isi doresc o masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi. Aceasta este disponibila deja in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret super ok de achizitionare pentru persoanele sau familiile ce nu dispun de un buget mare sau pur si simplu celor care vor sa achizitioneze produsul la un pret foarte avantajos.

 Review Beko DSN15420X

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat vase tip partial incorporabila de la Beko se va integra perfect in bucataria voastra, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si al panoului de control electronic din inox anti-amprenta (cu un display digital tip LED), incorporandu-se cu siguranta in orice tip de mobila pentru bucatarie. Masina de spalat Beko are dimensiunile normale de 81,8 x 59,8 x 57 centimetri, o greutate de aproximativ 36 de kilograme si un nivel de zgomot de numai 46 dB, in timp ce la interior include un sertar pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior.

Clasa energetica A++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, ofera un consum foarte redus de energie/apa, pentru a beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 266 kWh/an si de numai 0,93 kWh/ciclu, dar si de un consum anual de apa estimat la 3080 de litri pe an si de 11 litri de apa/ciclu. Masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN15420X are patru functii speciale (Allin1, Active Ventilation, Fast+ si HalfLoad), 5 programe de spalare (Quick&Shine, Clean&Shine, Rapid, Eco si Intensiv) si de o capacitate de 14 seturi de vase, pentru a obtine rezultate excelente la spalare/uscare.

Noul motor ProSmart Inverter este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare, printre care se numara eficienta energetica, nivelul redus de zgomot, absenta vibratiilor si durabilitatea excelenta a motorului. Functia speciala Fast+ va permite sa va bucurati de vase perfect curate, de pana la 3 ori mai repede decat programele obisnuite, deoarece aceasta creste temperatura de spalare, reduce consumul de apa si ajusteaza presiunea acesteia. Cu ajutorul functiei speciale Allin1, masina de spalat Beko isi ajusteaza automat modul de functionare pentru utilizarea detergentului sub forma de tablete.

Beko DSN15420X

14 seturi, 5 programe, Clasa A

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile excelente ale acesteia, noua masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN15420X reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere ideala si foarte avantajoasa pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unei masini de spalat cu capacitate foarte mare si tehnologii de ultima generatie, deoarece aceasta poate asigura o spalare foarte eficienta si silentioasa a vaselor, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum redus de energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT