Beko DSS05010X – masina de spalat moderna si foarte incapatoare din clasa A+, cu 5 programe de spalare!

 Preţ Beko DSS05010X

Fie ca doriti sa va schimbati vechea masina de spalat sau sunteti la prima achizitionare a acesteia, astazi va prezentam modelul Beko DSS05010X, o masina de spalat vase incorporabila cu dimensiuni compacte si capacitate mare, pe care o recomandam celor ce nu dispun de suficient spatiu in bucatarie. Aceasta se regaseste deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret foarte mic pentru caracteristicile sale destul de bune, precum si pentru un buget limitat sau nu foarte mare al persoanelor sau familiilor interesate de masina de spalat Beko.

 Review Beko DSS05010X

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al masinii de spalat vase tip partial incorporabila de la Beko, cu o latime de 45 centimetri, se va intrega perfect in bucataria voastra, printr-o carcasa exterioara de culoare alba si un panou de comanda electronic din inox, incorporandu-se cu siguranta in orice tip de mobila pentru bucatarie. In plus, aceasta are dimensiunile normale de 81,8 x 44,8 x 57 centimetri, o greutate de aproximativ 30,7 si un nivel redus de zgomot de doar 49 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime si un cos inferior (cu un suport pentru tacamuri).

Masina de spalat Beko DSS05010X are o clasa energetica A+, impreuna cu clasa de eficienta la spalare A, si un consum redus de resurse, pentru a inregistra asadar un consum anual de energie estimat la 237 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 3640 litri pe an. Aceasta dispune de trei optiuni speciale (Multitab, HalfLoad si Start Delay), 5 programe prestabilite de spalare (Quick&Clean, Intensiv, Economic, Clean&Shine si Rapid) si de o capacitate mare de pana la 10 seturi complete de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate la ciclul de spalare, chiar si pe cele numai dintr-un singur cos.

In ceea ce priveste programele sale la spalare, masina de spalat Beko include programul Intensiv pentru vasele foarte murdare, programul Quick&Clean pentru vase bine curatate intr-un timp scurt, programele Economic si Rapid pentru vasele usor murdare, dar si programul Normal (Clean&Shine) pentru vasele de zi cu zi. Masina de spalat Beko include functia speciala Multitab pentru a optimiza tipul de detergent utilizat, o optiune de incarcare la jumatate pentru o spalare concentrata numai intr-un dintre cele doua cosuri, o optiune de programare intarziata si un sistem de protectie anti-inundatie.

Beko DSS05010X

5 programe, 10 seturi

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSS05010X reprezinta, din punctul nostru de vedere, o solutie ideala pentru persoanele sau familiile care isi doresc o masina de spalat compacta si foarte incapatoare, fara functii/tehnologii inteligente, la un pret foarte avantajos. In plus, masina de spalat Beko poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati de 10 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate foarte bune la ciclul de spalare fara a depune aproape deloc efort sau a consuma multe resurse la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT