Beko GN163022S – side by side cu tehnologia de racire NeoFrost si un volum total excelent!

Cu un design modern, o capacitate generoasa de depozitare si mai multe dotari de ultima generatie, combina frigorifica side by side Beko GN163022S ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra si intreaga familie, deoarece aceasta este capabil sa asigure o racire/congelare de cea mai buna calitate a alimentelor proaspete, chiar si in zilele calde de vara. Disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret decent pentru dotarile sale foarte bune, combina frigorifica side by side marca Beko este dotata cu un design elegant de culoare argintie, afisaj digital, clasa energetica A+, tehnologia inovatoare de racire NeoFrost, un volum total excelent, un sistem antibacterian si multe altele.

Pe partea de aspect, design-ul modern si foarte atragator al combinei frigorifice side by side de la Beko se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare argintie, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un afisaj digital pentru setarea temperaturilor interioare din compartimentele de refrigerare/congelare), dar si de doua usi side by side cu un maner vertical. In plus, aceasta masoara 182 de centimetri in inaltime, 91 de centimetri pe latime si o adancime de 72 centimetri, oferind insa un nivel redus de zgomot de doar 43 dB si o autonomie decenta de pastrare la rece a alimentelor de pana la 9 ore (fara curent).

Side by side Beko GN163022S, NeoFrost, 558 l, A+ – profită acum de reducere

Tehnologia inovatoare NeoFrost, cu sistemele unice de racire Active Dual Cooling si No Frost, ofera cele mai bune conditii de conservare, ceea ce rezulta ca alimentele isi vor mentine prospetimea pe termen lung, la fel ca in prima zi. Mai exact, sistemul Active Dual Cooling asigura o racire cu 20% mai rapida, dublarea timpului de conservare a alimentelor si mentinerea conditiilor ideala de umiditate la interior, in timp ce acesta previne amestecarea mirosurilor intre cele doua compartimente ale aparatului frigorific marca Beko. In plus, dotarile sale speciale cu proprietati anti-bacteriene au rolul de mentinere a igienei la interiorul compartimentului frigiderului.beko-gn163022s

Combina frigorifica side by side Beko GN163022S este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru a putea beneficia de un consum cu pana la 24% mai putina energie electrica decat modelele similare din clasa A, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual estimat undeva la 462 kWh/an. Pe langa toate acestea, aparatul frigorific marca Beko se remarca printr-un volum total excelent de nu mai putin de 558 litri, dintre care compartimentul frigiderului are un volum mare de 368 litri pentru mentinerea alimentelor proaspete, iar cel al congelatorului are, la randul sau, un volum foarte buna de 190 litri pentru depozitarea alimentelor pe terment lung.

Compartimentul frigorific dispune de cinci rafturi dintr-o sticla securizata, un suport pentru oua,  un compartiment  pentru mentinerea fructelor/legumelor ca proaspat culese, patru rafturi amplasate pe usa pentru depozitarea sticlelor, borcanelor si a alimentelor voluminoase ce nu incap pe rafturile din sticla., un dar si de o iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului este ideal pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, benefiicind de cinci rafturi din sticla, o tavita pentru cuburi de gheata, doua compartimente transparente si destul de spatioase, trei suporturi amplasate pe usa, precum si o capacitate mare de congelare de pana la 13 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT