Side by side Beko GNE114612X, 540 l, Clasa A+, H 182, Inox antiamprenta – parere personala

Cine nu-si doreste un asemenea frigider in bucatarie ?

Cei de la Beko se pare ca vor sa acapareze atat produsele ieftine cat si pe cele scumpe, de data aceasta discutam despre un model de top, este vorba de Beko GNE114612X, un frigider Side by side de ultima generatie care vine cu foarte multe functii si cu un volum extrem de interesant.

Beko…nu spune nimic la prima vedere, insa cu siguranta dupa ce o sa cititi acest articol o sa spuneti ca si mine “este un produs de top care isi merita banii”. Beko isi are sediul in Istanbul, Turkey, de aici putem sa tragem o simpla concluzie, produsele Turcesti sunt de calitate, iar cand spunem Beko, discutam despre o firma care s-a infiintat in anul 1967, de atunci produc cele mai fiabile electrocasnice. Dar sa nu-i laudam prea mult…avem si alte variante insa cu ceva caracteristici mai putin satisfacatoare.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Beko GNE114612X  

Beko GNE114612X vine cu un design absolut uluitor, putem spune ca este un punct forte pentru acest model side by side, cu 4 usi si cu un inox antiamprenta, mai putem adauga si display-ul LCD care da o nota de rafinament, un frigider de dimensiuni mari, pentru bucatariile mari si pentru cei care doresc sa aiba ultima tehnologie in casa lor.

Beko GNE114612X

Spuneam mai sus ca este un frigider ce vine cu un volum extrem de mare, ei bine, discutam aici despre un volum net total de 540 de litri, din care 155 sunt distribuiti congelatorului, iar restul de 385 sunt distribuiti frigiderului.

La cat de mare este acest frigider ne asteptam sa avem si un consum mare de energie, insa cu ajutorul clasei de eficeienta energetiaca A+ avem un consum anual de doar 455 kWh, iar daca ma intrebati cum se poate acest lucru ? …am sa va raspund ca traim intr-o lume a tehnologiei unde se optimizeaza pe zi ce trece fiecare detaliu al fiecarui produs.

Avem o multime de functii, din cele mai importante sunt: Functia vacanta (Holiday), functie super-congelare si functia super-racire, toate acestea fiind foarte benefice pentru o bucatarie perfecta. Interesant mai este faptul ca avem un filtru anti-miros, astfel grija mirosurilor grele din frigiderul dumneavoastra poate lua sfarsit, o sa mentineti in permanenta mancarea proaspata o perioada mult mai mare decat a unui frigider normal.

Buzzer este una din cele mai recente tehnologii, aceasta nu face decat sa avertizeze sonor utilizatorul ca a lasat usa deschisa, aceasta functie se activeaza dupa ce trece 1 minut de la lasarea usii deschise.

Cum ne place mancare? …eu unul o vreau rece, iar cu ajutorul controlului digital imi permitea setarea temperaturii imediat, afisajul electronic ne poate ajuta sa facem acest lucru fara prea multe batai de cap.

Tehnologie NeoFrost am lasat-o la sfarsit pentru ca este una din cele mai importante tehnologii ale momentului atunci cand vorbim de frigidere, aceasta tehnologie asigura cele mai bune conditii de conservare, astfel alimentele, mancarea si legumele se vor mentine ca si atunci culese.

O achizitie de top, un produs rafinat cu tehnologie din 2015. Tind sa cred ca la acest pret este unul din cele mai performante frigidere.

Comentarii

Leave a reply

Review IT