Lada frigorifica Beko HS210520, 104 l, Clasa A+, Alb – verifica oferta

Congelarea este deosebit de utila pentru fiecare gospodina, iar de la un sezon la altul de dorim sa ne congelam tot mai multe fructe si legume, de care sa ne bucuram de perioada sezonului rece. Cu toate ca putem folosi o combina frigorifica incapatoare, cu un volum multimitor al compartimentului pentru congelator, o lada frigorifica ne poate veni in ajutor de fiecare data cand ne dorim sa congelam mai multe alimente, iar daca va doriti o lada frigorifica economica si de dimensiuni mai mici, va puteti orienta catre modelul Beko HS210520.

Acesta apartine clasei de eficienta energetica A+ si dispune de un volum net al congelatorului de 104 litri, volumul brut total find de 107 litri. Datorita consumului sau redus de energie, de 173 kWh pe an, este inclus in clasa A+ de eficienta energetica.

   Vezi AICI pretul pentru Beko HS210520 

De cele mai multe, teama de un consum prea ridicat de energie ne impiedica sa cumparam o lada frigorifica. In cazul modelului Beko HS210520, putem sti cata energie electrica vom consuma in decursul unui an, dar si cu cat vom plati mai mult la achitarea facturii de energie electrica.

Lada frigorifica Beko HS210520, 104 l, Clasa A+, Alb

O caracteristicia interesanta pe care o veti intalni la lada frigorifica Beko HS210520 consta in protectia antibacteriana, conferita de garnitura de pe usi, care ese montata pentru etansare si contine aditivi speciali cu rol de a impiedica formarea bacteriilor.

Pentru unii dintre cumparatori, designul este important chiar si atunci cand isi aleg o combina frigorifica. Acest model Beko se remarca printr-un design simplu, in culoarea alba, cu o usa cu deschidere standard catre dreapta.

Datorita faptului ca dispune de dimensiuni reduse, ii veti gasi cu usurinta loc in locuinta dumneavoastra.  Astfel, dimensiunile acestui aparat electrocasnic sunt de 88.6 X 62 X 57.5 centimetri (I A L X A). Dispune de un cos interior, dar si de un compresor.

Ce puteti indragi la lada frigorifica Beko HS210520 este pretul destul de accesibil, de 950 de lei. Principalul atu consta in consumul redus de energie, care va permite sa utilizati acest aparat electrocasnic pe toata durata anului, fara sa va ingrijorati cu privire la consumul de energie.

Persoanele care au nevoie de o lada frigorifica, dar isi doresc un model de dimensiuni reduse, la un pret accesibil, care sa se remarce printr-un consum redus de energie, pot opta pentru modelul Beko HS210520. Acesta poate fi produsul de care aveti nevoie pentru a va bucura pe perioada iernii de fructele si legumele preferate.

Comentarii

Leave a reply

Review IT