Beko HTV8733C0M – masina de spalat rufe cu uscator incorporat si tehnologii de ultima generatie!

 Preţ Beko HTV8733C0M

Moderna, incapatoare si performanta, astazi va prezentam modelul Beko HTV8733C0M, o masina de spalat rufe cu uscator incorporat si tehnologie inteligenta, pe care o recomandam in special persoanelor singure, cuplurilor tinere sau familiilor normala si chiar celor ceva mai numeroase. Aceasta se regaseste deja si in oferta marelui magazin online din Romania, eMAG, la un pret super ok pentru caracteristicile sale foarte bune de generatie actuala, precum si pentru cei ce nu dispun de un buget foarte mare sau pur si simplu nu vor sa achizitioneze produsul la un pret ridicat.

 Review Beko HTV8733C0M

Pe partea de aspect, design-ul ultra-modern si super elegant al masinii de spalat rufe cu uscator de la Beko se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa de culoare gri manhattan, un display digital tip LED, dar si de un hublou transparent de culoare argintiu/negru. La interior, design-ul special, AquaWave, al cuvei creeaza conditii optime de spalare pentru o curatare eficienta si delicata a rufelor, fara a afecta tesatura acestora, datorita conturului unic al cuvei si formei paletelor care permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii.

Noua masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733C0M are clasa energetica A si un consum redus de energie/apa, pentru a inregistra un consum energetic anual estimat undeva la 1295 kWh pe an (spalare si uscare) si un consum anual de apa estimat la 17000 de litri pe an (spalare si uscare). Caracteristicile sale generale includ o viteza de cetrifugare de maxim 1400 rpm, 14 programe de spalare/uscare (Rapid, Perdele si Matase, Refresh, Hygiene, Anti-sifonare si altele) si de o capacitate de pana la 8 kilograme la spalare/5 kilgorame la uscare, pentru a obtine rezultate excelente la spalare si uscare.

Noul motor ProSmart Inverter este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare, de exemplu eficienta energetica, nivelul redus de zgomot, absenta vibratiilor si durabilitatea excelenta a motorului. Tehnologia AquaFusion optimizeaza la maxim resursele utilizate la spalare/uscare, printre care se numara apa, energie si detergent, economisind asadar anual o cantitate mare de detergent. Tehnologia OptiSense detecteaza automat dimensiunea incarcaturii, optimizand cantitatea de apa si durata de spalare a programului selectat, pentru a obtine o ingrijire foarte buna a rufelor.

Beko HTV8733C0M

1400 RPM, 8 kg spalare/5 kg uscare

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile principale ale acesteia, suntem de parere ca noua masina de spalat rufe cu uscator Beko HTV8733C0M are un raport calitate/pret excelent din toate punctele sale de vedere. In plus, aceasta poate asigura un ciclu complet de spalare si uscare destul de eficient si foarte silentios a rufelor, pentru a va bucura de haine perfect curate si uscate fara a afecta tesatura lor sau a le sifona, chiar si a celor din lana cu eticheta de numai spalare manuala.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT