Beko RCNA400E20ZGB – combina frigorifica cu NeoFrost

Ati vazut vreodata vreo combina frigorifica neagra? Eu nu vazusem si am fost atat de captivata de designul combinei Beko RCNA400E20ZGB incat am apasat imediat pe butonul “Cumpara acum” si am asteptat-o cu nerabdare sa ajunga in bucataria mea. Sunt femeie si recunosc ca de fiecare data cand cumpar un obiect, echipament electrocasnic sau electronic ma uit in primul rand la modul in care arata. Daca imi place designul il cumpar. Sigur ca ma intereseaza si ce se afla sub “prima impresie” insa daca designul imi starneste interesul exista mari sanse sa optez pentru acel lucru.

In ceea ce priveste combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGB, am fost foarte bucuroasa cand am citit si specificatiile sale. Nu este impresionanta doar ca design dar si ca functionalitate. Aveam deja o combina frigorifica, un pic mai mica, alba si cu mai putine functii. Am decis sa o duc la parintii mei si sa o schimb cu Beko RCNA400E20ZGB. Sunt foarte multumita de alegerea facuta.

   Vezi AICI pretul pentru Beko RCNA400E20ZGB 

Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGB are usile realizate din sticla neagra si este absolut adorabila. Face parte din clasa energetica A+ si consuma mult mai putin decat cele din clasa A. Usile includ niste garnituri special create pentru a preveni formarea microorganismelor daunatoare. In acest fel sunt sigura ca hrana din frigider este pastrata in conditii de igiena excelente. Din experienta, am simtit mirosuri urate intr-un frigider mai vechi si am fost ingrozita. Imi venea sa arunc toata mancarea. Acum nu mai am aceasta problema pentru ca Beko RCNA400E20ZGB este dotata cu un filtru impotriva mirosurilor neplacute. Lucrul acesta se datoreaza de altfel si functiei de ionizare, pentru ca aerul va fi intotdeauna mentinut curat in interiorul frigiderului. Prin urmare, alimentele pot fi pastrate in frigider pentru o perioada mai lunga de timp fara sa existe riscul ca se va strica rapid.

Beko RCNA400E20ZGB

Ca si capacitate, pot spune ca Beko RCNA400E20ZGB are 347 l volum net total, ceea ce inseamna ca este foarte spatioasa si puteti pune la rece o cantitate semnificativa de alimente. In ceea ce priveste compartimentarea, combina frigorifica are frigiderul in partea superioara (cu 3 rafturi din sticla, 4 suporturi pe usa si un sertar special pentru pastrarea fructelor si legumelor in stare proaspata) si congelatorul in partea inferioara. Exista trei rafturi in congelator.

Alternative pentru acest model:

In caz de intrerupere a curentului, combina frigorifica Beko RCNA400E20ZGB este proiectata sa reziste pana la 20 de ore.

Pretul pentru acest produs este foarte bun iar garantia este de 2 ani.

Specificatii rapide:
Tip aparat: Combina frigorifica
Volum net total (l): 347
Afisaj: LCD
Clasa de eficienta energetica: A+
Volum net congelator (l): 97
Volum net frigider (l): 250

BEKO Solutii Ingenioase:

Comentarii

Leave a reply

Review IT