Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZX, 354 l, Clasa A+, Neo Frost, H 201, Inox Amprenta – arta tehnologiei

Vine o vreme cand puiul pleaca de sub aripa parintilor, iar pentru mine lucrul acesta a insemnat o mare bucurie dar si responsabilitate. M-am mutat intr-un apartament simplu si printre primele lucruri de care am decis ca am nevoie se numara o combina frigorifica. Parintii mei au decis sa ma sponsorizeze si de aceasta data pentru achizitionarea acesteia. Am facut un mic studiu de piata si am ales in final combina frigorifica Beko RCNA400E20ZX.

Mi-a placut in primul rand cum arata. Faptul ca este din inox o face sa iasa cumva din tiparele clasice, pentru ca frigiderele vechi erau mai toate albe. Usile sunt reversibile iar deschiderea se face normal, spre dreapta. Ca si dimensiune combina are 201 x 59.5 x 65 cmm, iar in cazul meu s-a potrivit de minune in spatiu pe care il aveam liber. In partea de sus este frigiderul, iar in partea inferioara se afla congelatorul. Fiind un echipament modern, in partea de sus se afla un ecran LCD cu touchscreen, care va permite sa setati functia preferata, dar si temperatura din compartimente.

Combina frigorifica Beko RCNA400E20ZX, 354 l, Clasa A+, Neo Frost, H 201, Inox AmprentaFunctia full No Frost va asigura ca frigiderul nu va ingheta niciodata, nu veti gasi gheata in frigider si prin urmare nu va fi necesar sa-l dezghetati. Aceasta mi se pare o functie foarte utila, care ne scuteste de timp pierdut si bataie de cap cu dezghetarile periodice. Acasa aveam un frigider mai vechi iar mama trebuia sa-l dezghete periodic ca sa-l curete si sa-l spele. Aceasta activitate mi se parea super solicitanta si nu prea ii vedeam rostul. Ce bine ca tehnologia a avansat, iar azi nu suntem obligati sa mai facem astfel de lucruri.

Privind in interiorul frigiderului vom gasi 3 rafturi din sticla si patru suporturi plasate pe usa. Exista un compartiment special in care pot fi depozitate fructele si legumele. In ceea ce priveste congelatorul, alimentele pot fi organizate pe 3 compartimente. Capacitatea de congelare este de 5kg in 24 de ore.

Beko RCNA400E20ZX are un volum impresionant de 354 l, deci pot sa depozitez foarte multe alimente si este mai mult decat as avea nevoie. Am optat insa pentru o combina frigorifica mai buna si suficient de incapatoare pentru ca imi place sa cred ca am facut o investitie care va rezista in timp si de care ma voi folosi cativa ani.

Combina frigorifica Beko se poate gasi si in oferta magazinului Flanco.

Sunt putine combine frigorifice pe piata la pret atat de avantajos, dotate cu o serie de tehnologii atat de utile. Beko RCNA400E20ZX este dotata cu tehnologia Neo Frost, cu functia de ionizare, o dotare care absoarbe microorganismele ce duc la aparitia mirosurilor urate din frigider. Aerul din combina frigorifica va ramane curat, iar alimentele vor putea fi pastrate la rece mai mult timp.

Alternative de la alte marci producatoare de combine frigorifice:

Specificatii rapide:
Tip aparat: Combina frigorifica
Volum net total (l): 354
Afisaj: LCD
Clasa de eficienta energetica: A+
Volum net congelator (l): 97
Volum net frigider (l): 257

1 Comment
  1. Reply
    OPRISAN VASILICA 1 ianuarie 2017 at 9:28

    Doar ce am achizitionat aceasta combina BEKO,de circa doua saptamani si a inceput sa se auda in spate de fiecare data cand inched usa frigiderului,un zgomot ca si cand ar curge apa de la robinet.Se aude chiar tare.In cartea tehnica spune ca asa face circuitul de recirculare a lichidelor,dar de ce se intanpla acum dupa doua saptamanila fiecare inchidere a usii,iar inainte nu a facut nici macar o singura data?Poate ma lumineaza cineva…

Leave a reply

Review IT