Combina frigorifica Beko RCNA400E21DZX, 344 l, Clasa A+, NeoFrost, H 201, Inox Antiamprenta – aspect placut si functii noi

Da, vrem o combina frigorifica, dar nu orice combina, una moderna, care sa arate bine, cu dotari si functii de ultima ora.

Iata ca Beko RCNA400E21DZX respecta cu strictete aceste cerinte si standarde de calitate pe care le-ar putea avea orice familie moderna care doreste sa schimbe un frigider de generatie veche sau care cauta sa cumpere cat mai repede o combina buna pentru ca cea veche tocmai s-a stricat si nu poate fi reparata.

Exista mai multe avantaje ale combinei Beko RCNA400E21DZX. In primul rand, pentru cei care pun mare pret pe design, trebuie sa spunem ca aceasta combina are un aspect foarte frumos, este realizata din materiale de foarte buna calitate, este din inox, este prevazuta cu un water dispenser pe partea frontala a frigiderului (un dozator unde puteti puteti aseza un pahar pentru a lua apa rece din frigider fara sa fie necesar sa deschideti usa) iar in partea superioara se afla un afisaj care va arata in orice moment care este temperatura din frigider si din congelator. Puteti controla digital temperatura din interiorul compartimentelor de la frigider si de la congelator si puteti de asemenea sa programati modul preferat de functionare.

   Vezi AICI pretul pentru Beko RCNA400E21DZX 

Beko RCNA400E21DZX face parte din clasa de energie A+ si consuma mai putin cu pana la 24% in comparatie cu alte echipamente din clasa energetica inferioara. Cu siguranta va doriti sa pastrati alimentele in frigider in siguranta, fara bacterii si alte microorganisme daunatoare. Ei bine, combina aceasta include o garnitura speciala pe usa, care etanseaza perfect si care contine aditivi ce vor impiedica formarea bacteriilor.

Beko RCNA400E21DZX

In care veti uita usa de la frigider deschisa sau nu se va inchide bine, veti fi avertizat printr-un semnat sonor si veti evita astfel deteriorarea alimentelor. Frigiderele mai vechi se confruntau mai mereu cu o problema deranjanta: miros neplacut. Acum acest lucru nu mai este valabil, pentru ca Beko RCNA400E21DZX contine un filtru anti-mirosuri, care are capacitatea de a absorbi si a elimina orice miros neplacut. In acest fel veti fi sigur ca in frigider este un nivel ridicat de igiena si ca nu s-au format bacterii pe alimente care, in anumite cazuri ar putea duce la deteriorarea hranesi si la imbolnaviri.

O alternativa pentru combina frigorifica Beko RCNA400E21DZX este modelul Beko RCNA400E20ZX pe care l-am prezentat aici.

Daca va ganditi deja ca Beko RCNA400E21DZX s-a incadra foarte bine in bucataria dumneavoastra, iata si dimensiunile ca sa puteti verifica daca se potriveste in spatiul dedicat frigiderului: 201 x 59.5 x 65 cm.

Ca accesorii, veti mai gasi in pachet un suport pentru sticle, unul pentru oua si o tavita pentru gheata.

Specificatii rapide:
Tip aparat: Combina frigorifica
Volum net total (l): 344
Afisaj: LCD
Clasa de eficienta energetica: A+
Volum net congelator (l): 97
Volum net frigider (l): 247

Si va ma prezentam o reclama ingenioasa pentru produsele Beko:

Comentarii

Leave a reply

Review IT