Beko RCNA400K20DZP, 351 l, Clasa A+ – combina frigorifica neagra

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Combinele frigorifice Beko dețin tehnologii ce cresc considerabil perioadele de conservare și asigură o bună funcționalitate economică. Combina frigorifica Beko RCNA400K20DZP reprezintă modelul cel mai avansat din această gamă de electrocasnice. Este o combină frigorifică performantă, care încorporează tehnologii performante.

Are un aspect de culoare neagră ce îi conferă eleganță desăvârșită și stil,  un design simplu cu linii fine, impecabile, suple, cu forme fluide ce are afisat logo-ul Beko și dozatorul de apă la partea exterioară a ușii frigiderului.

Cu dimensiunile de 201 x 59.5 x 65 cm își va găsi loc cu ușurință în confortul bucătăriei tale sau în oricare altă bucătărie de dimeniuni chiar și mai mici. Atât ușa frigiderului cât și ușa congelatorului au mânere orizontale incorporate, iar ușile sunt reversibile, cu deschidere standard pe dreapta, dar cu posibilitatea de deschidere pe ambele părți, putând să o adaptezi spațiului pe care l-ai creat special pentru ea.

PROMOȚIE Beko RCNA400K20DZP, 351 l, Clasa A+ – verifică preț

Interiorul frigiderului este dotat cu trei rafturi de sticlă, un compartiment pentru legume și fructe și un compartiment pentru carne și pește, special  pentru a păstra prospețimea și aroma alimentelor. Compartimentul Ever Fresh  menține prospețimea și vitalitate legumelor și a verdețurilor. Congelatorul are sistem de dezghețare automat și deține un număr de trei compartimente, cu o capacitate de congelare de 5 kg/24 de ore. Ușa este dotată cu 4 suporturi pentru sticle și borcane și dispozitivul pentru apa necesară disperserului. Prevenirea și formarea bacteriilor, este asigurată de aditivii speciali conținuți de garnitura ușilor, montată pentru etanșeitate.

Combina frigorifica Beko RCNA400K20DZP, 351 l, Clasa A+

Combina frigorifica Beko RCNA400K20DZP deține tehnologia Neo Frost cu sistemele Active Dual Cooling si No Frost,  pentru a nu se forma gheață pe pereții combinei, răcirea făcându-se cu curenți de aer rece. Cu ajutorul celor două sisteme de răcire, fructele și legumele se mențin proaspete.

Citește și:  REVIEW - Whirlpool ARG 18081

Volumul total brut este de 400 l, iar cel net de 351 l, din care volumul net al frigiderului este de 254 l iar cel al congelatorului de 97 l. Clasa energetic A+ a aparatului frigorific îi conferă un consum de energie electrică redus cu pănă la 24%, consumul energetic anual fiind de 347 kw. Autonomia fără curent este de 20 de ore.  Are un nivelul de zgomot  de 43 dB, ceea ce îl face destul de silențios.

Combina frigorifica Beko RCNA400K20DZP a fost creată pe sursa de inspirație a nevoilor și aspirațiilor tale, oferind atât tehnologie avansată cât funcții unice și inovatoare.

Prețul Combinei frigorifice Beko RCNA400K20DZP, este destul de acceptabil comparativ cu caracteristicile aparatului electrocasnic și dacă încă te mai gândești dacă să-l cumperi, sau nu,  ți-l recomand cu încredere.

Beko RCNA400K20DZP, 351 l, Clasa A+ – combina frigorifica neagra
5 (100%) 14 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply