Beko RCNA400K20ZX – Combina frigorifica cu tehnologia NeoFrost

Acum doua luni mi-am dat seama ca imi trebuie un frigider mai mare care sa aiba incorporat si congelator incapator. Aveam un frigider mai vechi insa congelatorul era foarte mic si nu imi placea deloc ca mai tot timpul gaseam gheata prin tot frigiderul. Alimentele din frigider erau de multe ori aproape inghetate si nu reuseam sa setez o alta temperatura.

Dupa ce am vazut mai multe frigidere si am facut cateva comparatii de pret, am ramas la combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX. Aceasta este foarte spatioasa, are un volum total net de 347 litri din care pentru congelator sunt disponibili 97 litri (volum net). M-au atras mai multe lucruri la acest model.Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX, 347 l, Clasa A+, Inox

In primul rand designul extrem de simplu dar foarte elegant. Combina este argintie complet, nu are manere sau alte butoane pe partea frontala. Congelatorul este dispus in partea de jos. Frigiderul are trei rafturi confectionate din sticla, iar in partea inferioara se afla un compartiment dedicat fructelor si legumelor. Pentru o buna organizare exista de asemenea un suport pentru cinci sticle. Si pe usa se pot aseza o multime de alimente, in general sticle, borcane si bineinteles oua.

Congelatorul este foarte spatios si are trei compartimente de inghetare.

Dar unul din cele mai interesante avantaje ale acestui frigider, il reprezinta zona speciala EverFresh+. Dupa cum ii zice si numele, aici este un compartiment special in care legumele, fructele si verdeata sunt pastrate proaspete pentru mai mult timp. In interiorul acestui compartiment curentii de aer sunt bine controlati, astfel incat se reduce foarte mult din efectul de vestejire a legumelor si verdeturilor. Practic, timpul de conservare a acestor alimente este de pana la trei ori mai mult decat in cazul frigiderelor clasice.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX este prevazuta cu un filtru impotriva mirosurilor neplacute. Ati deschis vreodata vechiul frigider si v-ati lovit de un miros intepator sau ciudat? Uitati de acest lucru pentru ca filtrul activ din carbon poate sa elimine orice miros neplacut din frigider. In plus, nivelul de igiena din frigider va fi mai mare pentru ca eventualele bactectii vor fi indepartate. De altfel, tot in scopul tinerii bacteriilor la distanta, usile combinei frigorifice Beko RCNA400K20ZX au o garnituraantibacteriana, care contine aditivi speciali.

Ca si accesorii, combina de la Beko vine cu un suport pentru sticle, pentru oua (care se poate aseza in raftul de pe usa) si o tava pentru gheata.

Bucurati-va si voi de pretul promotional pentru noua combina frigorifica Beko RCNA400K20ZX.

Messi promoveaza Beko

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT