Beko RCNE520K20DZX – Combina frigorifica cu iluminare LED si Inox antiamprenta

Alegem sa ne cumparam o combina frigorifica de obicei atunci cand frigiderul vechi s-a defectat, da semne de oboseala (nu mai raceste cum trebuie), vrem o varianta mai moderna sau pentru ca realizam ca oricat ne-am chinui sa indesam cat mai multe alimente in frigiderul acela mic, de fapt avem nevoie de spatiu mai mare.

Vreau sa va vorbesc azi despre o combina frigorifica incapatoare, marca Beko, un producator cu nume greu in domeniul aparatelor frigorifice. Beko RCNE520K20DZX are o capacitate totala de 450 litri si este extrem de bine organizata in interior, astfel incat nu va veti mai lovi de situatii neplacute cand vreti sa puneti ceva la rece in frigider, dar nu mai este loc. Din cei 450 litri volum net total, 326 litri sunt alocati pentru frigider, iar restul pentru congelator care este pozitionat in partea de jos.

   Verifica AICI pretul actualizat pentru Beko RCNE520K20DZX  

Frigiderul este organizat pe trei rafturi din sticle si un compartiment special creat pentru stocarea fructelor si legumelor. Pe usa exista de asemenea trei suporturi, unde puteti aseza oua, sticle sau alte alimente mai mici. Totul este extrem de ergonomic si fiecare locusor poate fi simplu ocupat. Ceea ce nu putem omite insa este faptul ca acel compartiment special va ajuta sa pastrati fructele si legumele proaspete pentru o perioada mult mai lunga (pana la 30 de zile) in comparatie cu alte frigidere si combine frigorifice.

Beko RCNE520K20DZX

Congelatorul pe de alta parte, este prevazut cu doua compartimente si are o capacitate de congelare de 6 kg in 24 de ore.

Usile de la combina sunt prevazute cu manare orizontale si sunt garnisite special pentru a fi foarte bine etansate. Cu ajutorul aditivilor speciali bacteriile sunt tinute la distanta in orice clipa. In plus, trebuie sa amintim si de filtrul anti-mirosuri, un filtru activ din carbon ce absoarbe toate mirosurile urate in timpul circularii aerului in interior.

Beko RCNE520K20DZX face parte din clasa de energie A+ pentru ca are un consum energetic redus, de doar 403 kWh pe an.

Dimensiunile sale sunt de 192 x 70.4 x 70.1 cm, usile de la congelator si frigider sunt reversibile iar faptul ca este realizata din inox antiamprenta va ajuta sa o pastrati curata mai bine in timp. Urmele de degete nu se vor mai depune pe suprafata combinei.

Unul din avantajele principale ale acestei combine ramane insa functia moderna NeoFrost/ NoFrost, astfel incat nu trebuie sa va mai faceti griji in legatura cu dezghetarea sa periodica.

Nu stiu care este motivul pentru care va doriti o noua combina frigorifica, dar iata un pret bun si o varianta excelenta.

Comentarii

Leave a reply

Review IT