Beko RCNE520K20XP – combina frigorifica cu tehnologia NeoFrost si capacitate de 454 litri!

 Preţ Beko RCNE520K20XP

Astazi va prezentam un aparat frigorific inteligent si extrem de spatios a producatorului Beko, mai exact discutam despre modelul Beko RCNE520K20XP, o noua combina frigorifica din clasa A+ cu tehnologia de racire NeoFrost si volum net total de 454 litri, recomandata in special pentru cuplurile tinere si familiile numeroase. Aceasta este disponibila in oferta partenerilor online Beko, inclusiv la marele magazin online eMAG, la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale foarte bune de racire, respectiv pentru un buget nu foarte mare, in timp ce magazinul online va ofera deschiderea coletului la livrare si ridicarea gratuita a produsului vechi.

 Review Beko RCNE520K20XP

Noua combina frigorifica Confortech line de la Beko va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa eleganta de culoare argintie si doua usi reversibile (cu maner incorporat si deschidere standard spre dreapta), care se va remarca cu siguranta oriunde o veti amplasa in bucataria voastra. In plus, noua combina frigorifica Beko masoara 192 centimetri in inaltime, 70 de centimetri pe latime si o adancime de maxim 70 de centimetri, in timp ce aceasta ofera un nivel redus de zgomot de 44 dB si autonomie buna de conservare a alimentelor congelate in caz de intrerupere a curentului electric de pana la 15 ore.

Tehnologia NeoFrost are la baza sistemele inteligente de racire Active Dual Cooling si No Frost, pentru a asigura cele mai bune conditii de conservare a alimentelor recent proaspete, intr-o clasa ok de eficienta energetica, deoarece racirea se realizeaza prin intermediul curentilor ventilati de aer rece ce actioneaza independent. Noua combina frigorifica Beko RCNE520K20XP este incadrata in clasa energetica A+ si are un consum anual de energie estimat la 404 kWh/an, in timp ce aceasta include un volum net total de pana la 454 litri, suficient spatiu de depozitare a alimentelor proaspete pentru o familie numeroasa.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 330 litri, un suport pentru oua, doua rafturi din sticla securizata, un sertar pentru fructe si legume, trei suporturi amplasate pe usa, o functie de super-racire, un sistem de dezghetare automat si de iluminare interioara LED. Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 124 de litri, o tavita pentru cuburi de gheata, trei sertare transparente si destul de mari pentru depozitarea alimentelor proaspete, o functie de super-congelare, un sistem de dezghetare automat si de o capacitate buna de congelare a alimentelor recent depozitate de 6 kg/zi.

Beko RCNE520K20XP

454 l, NeoFrost, H 192, Clasa A+

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca combina frigorifica Beko RCNE520K20XP este alegerea perfecta pentru cei care sunt in cautarea unui nou aparat frigorific complet echipat pentru ziua de astazi, la un pret foarte ok pentru un buget nu foarte mare. Asadar, noua combina frigorifica Beko poate asigura o racire/congelare economica si foarte eficienta a alimentelor proaspete din ambele compartimente, fara a produce gheata si/sau a transfera mirosurile neplacute la interior, pentru a va bucura de alimente perfect proaspete, fara a fi necesara dezghetarea manuala.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT