Beko RDNE455E20ZX – frigider modern si spatios cu doua usi si tehnologie NeoFrost!

Modern, performant si foarte spatios, frigiderul cu doua usi Beko RDNE455E20ZX este perfect pentru o familie medie sau chiar cu mai multi membri, remarcandu-se in special prin designul elegant, tehnologia speciala NeoFrost, capacitatea generoasa de depozitare, clasa energetica A+, sistemul antibacterian, functiile de super-racire/congelare si compartimentului unic EverFresh+.

Frigiderul de la Beko ofera un design modern si foarte atragator ce se va potrivi mai mult ca sigur in orice bucatarie sau chiar hol, in timp ce aceasta beneficieaza de o carcasa eleganta din Inox, doua usi reversibile cu maner orizontal integrat, garnitura antibacteriana si deschidere standard de la stanga spre dreapta, iluminare LED interioara pentru frigider si filtru activ de carbon impotriva mirosurilor neplacute.

PROMOȚIE Frigider cu doua usi Beko RDNE455E20ZX, 406 l – verifică preț

Tehnologia NeoFrost asigura cele mai bune conditii de conervare a alimentelor dumneavoastra, gratie sistemelor Active Dual Cooling si NoFrost, la un consum cat mai eficient de energie a clasei energetice A+. Cele doua sisteme separate de racire, amplasate in compartimentele frigiderului si congelatorului, permit pastrarea indelungata a fructelor si legumelor proaspete ca proaspat culese. In plus, propietatile anti-bacteriene ale acestora contribuie la mentinerea igienei curate si sanatoase in interiorul frigiderului.Beko RDNE455E20ZX

Frigiderul cu doua usi Beko RDNE455E20ZX este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ si dispune de un afisaj LCD pentru o utilizare simpla si intuitiva, un sistem de avertizare pentru usa deschisa si de un sistem antibacterian. Capacitate generoasa de depozitare se datoreaza volumului net total mare de pana la 406 litri, dintre care un volum net de 313 litri il detine compartimentul frigiderului, iar restul volumului net de 93 ii revine congelatorului.

Compartimentul frigiderului include trei rafturi ajustabile din sticla rezistenta Safety Glass, suport pentru oua, un compartiment special EverFresh+ pentru pastrarea prospetimii si vitalitatii legumelor si verdeturilor pe o perioada de 3 ori mai mare fata de frigiderele normale, patru suporturi amplasate pe usa ce permit depozitarea sticlelor, borcanelor si altor alimente mai mari, un compariment pentru fructe si legume, dar si o functie de super-racire.

In ceea ce priveste congelatorul, acesta beneficieaza la randul sau de doua compartimente spatioasa pentru depozitarea si totodata pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp fata de frigider, o tava pentru gheata si nu in ultimul rand de o functie de super-congelare, avand o capacitate foarte buna de congelare de pana la 6 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT