Beko WMB 51031PT – masina de spalat cu programul „Baby Care”

Prezentam in aceasta zi o masina de spalat rufe de la Beko, mai exact este vorba de modelul WMB 51031PT care se face remarcat prin clasa de eficienta energetica dar si prin pretul extrem de scazut, sa nu mai spunem ca in momentul scrierii articolului avem un discount magnific care ne face pur si spimplu sa o achizitionam.

Beko WMB 51031PT este o masini de spalat cu incarcare frontala care vine cu o viteza de centrifugare de 1000 RPM si o capacitate de incarcare de 5 kg, un model simplu si econom care se remarca prin clasa de eficienta energetica A+, dar si prin alte functii si programe.

   Vezi AICI preţul pentru Masina de spalat Beko WMB 51031PT   

Design-ul este extrem de placut pentru ca avem in partea frontala un afisaj led care ne indica toate informatiile de care avem nevoie, ba mai mult de atat avem si buton central cu care putem selecta programul dorit, este alba si se potriveste oricarui decor, tot ce conteaza fiind pretul de achizitie.

Masina-de-spalat-Beko-WMB-51031PT

Daca nu stiati va spunem ca Beko se fabrica in Turcia, Istambul si este o marca lansata undeva in anul 1967, iar de atunci produc electrocasnice de cea mai buna calitate, pentru mai multe detalii despre produsele lansate puteti accesa si site-ul oficial BEKO.

Revenim la masina noastra de spalat Beko WMB 51031PTsi prezentam o serie de functii pe care le puna la dispozitie, evidentiem in primul rand functia PET care indeparteaza parul de animale pe parcursul ciclului de spalare, de asemenea ne bucura faptul ca avem un sistem de siguranta impotriva copiilor, astfel nu trebuie sa ne facem griji atunci cand bagam la spalat si avem copii prin preajma.

Functiile nu se termina aici, asa ca o sa le prezentam cat se poate de scurt, functia Express, Reglare temperatura, Termostat reglabil, selector de centrifugare, sistem de reglare a consumului, protectie impotriva inundatiilor si programare intarziata, toate aceste functii fac ca aceasta masina de spalat sa fie in topul preferintelor Romanilor pentru ca avem calitate la un pret rezonabil.

Ca si detelii tehnice chiar trebuie sa spunem ca avem Nivel de zgomot la spalare de 59 dB, adica mai pe intelesul tuturor se aude putin mai tare decat un frigider in functiune. Materialul cuvei este din Polipropilena iar tamburul este din Otel inoxidabil, greutatea masinii de spalat este de 60 de kg si are culoare alb.

De asemenea trebuie sa precizam numarul mare de programe pe care il ofera: Dark Care, Daily Express, Baby
Stoarcere + Evacuare, lana, sintetice etc., numarand un numar de 11 programe pe care le puteti avea in casa dumneavoastra cu ajutorul masinii de spalat Beko WMB 51031PT.

Cel mai delicat program este „Baby Care” care asigura o calitate superioare la splare si limpezire, aceasta se face prin efectuarea unui ciclu de spalare intensiva urmat de un ciclu de clatire intensiva.

Comentarii

Leave a reply

Review IT