Beko WMB 51232PT – masina de spalat silentioasa

Iubiti pisicile? Si eu, dar ma deranjeaza foarte mult ca tot timpul hainele mele sunt pline de par. Vreau sa scap de aceasta problema inestetica a hainelor, dar nu vreau sa renunt la pisica. Daca acesta este si cazul dumneavoastra va anunt cu placere ca am gasit solutia: se numeste PET WMB si este o functie speciala disponibila pe masina de spalat 51232PT de la Beko. Prin accesarea acestei optiuni, masina de spalat va prespala si va clati suplimentar hainele astfel incat parul de pe haine va fi indepartat.

In afara de aceasta solutie ingenioasa, Beko 51232PT are o serie de programe si functii speciale cu acelasi scop: haine impecabile cu un consum minim de resurse. Haideti sa vedem mai bine despre ce este vorba.

   Vezi AICI preţul pentru Beko Functie PET WMB 51232PT   

Sistemul Aquafusion, marca inregistrata de Beko, este gandit pentru a maximiza consumul de resurse (apa, energie electrica si detergenti). Veti avea haine mai curate cu folosirea unei cantitati reduse de energie. Pentru hainele inchise la culoare, sintetice sau din bumbac exista optiunea de Dark Care ce asigura un tratament special acestor articole vestimentare.

Beko-Functie-PET-WMB-51232PT

Beko 51232PT are un sistem electronic prin care isi controleaza balansul in timpul spalarii prin distribuirea in mod uniform a rufelor in interiorul tamburului, astfel incat ea nu va mai fi atat de zgomotoasa. Vibratiile sunt minimizate si datorita peretilor din lateral, proiectati in forma unui „S” pentru a asigura o functionare mai putin zgomotoasa. Mai exact, nivelul de zgomot in centrifugare este de 74 decibeli, iar in spalare normala scade pana la 58 de decibeli.

Citește și:  REVIEW - Beko WTV9716DXST

In alta ordine de idei, ca toate masinile de spalat de la Beko, si aceasta este foarte fiabila in timp. Are o rezistenta din nichel, lucru care protejeaza mai bine impotriva coroziunilor. Mai exact, inginerii de la Beko garanteaza ca veti avea cu 40% mai putina depunere de calcar pe aceasta rezistenta, iar masina va rezista mai mult si mai bine in timp. Cu siguranta vreti sa investiti intr-o masina rezistenta, care sa nu se strice imediat ce iese din garantie.

Beko 51232PT vine la pachet cu un senzor capabil sa detecteze excesul de apa. Cand se intampla acest lucru, ea va incepe imediat sa elimine apa in exces. Aceasta facilitate va protejeaza impotriva inundatiilor.

In afara de toate aceste caracteristici prezentate, masina de spalat Beko 51232PT mai are un program special de protectie a hainelor persoanelor cu piele sensibila, un program de prespalare si unul mix. Sunt 11 programe in total, toate create eficient si cu mare atentie.

Comentarii

Leave a reply

Review IT