Beko WMB61242S – masina de spalat economica

Beko WMB61242S: iata o masina de spalat excelenta pentru o familie nou intemeiata. Daca relatia dumneavoastra a evoluat si ati ajuns in punctul in care hotarati sa va mutati impreuna, cu siguranta va fi necesar sa incepeti sa achizitionati putin cate putin lucrurile de care veti avea nevoie pentru casa. Pe lista dumneavoastra, printe prioritatile urgente se afla cu siguranta o masina de spalat, un echipament electrocasnic atat de comun, prezent in aproape toate casele si extrem de util.

Masina de spalat Beko WMB61242S are un design frumos, este argintie si are un model elegant pe partea laterala. Hubloul este dispus frontal si se poate deschide pana la maxim 155 de grade. Butoanele de selectie a programului si functiilor, precum si displayul sunt dispuse in mod ergonomic si aproape intuitiv in partea de sus, deasupra hubloului. Este simplu sa programati masina pentru un anumit ciclu de spalare. Pe ecran veti putea verifica timpul ramas pana cand va termina de spalat. Ca si dimensiuni, Beko WMB61242S are 84 cm latime x 60 cm lungime x 50 cm adancime. Prin urmare, este relativ mic asi puteti sa-i gasiti usor un loc in baie sau in bucatarie.

   Vezi AICI preţul pentru Masina de spalat Beko WMB61242S   

Beko WMB61242S are 16 programe de spalare, dintre care amintim: programul extra-clatire, prespalare, bumbac, sintetice, mix, daily express si quick wash. Exista o optiune de antisifonare, pe care o puteti selecta mai ales atunci cand aveti de spalat anumite obiecte de imbracaminte mailejere (de exemplu anumite tricouri, bluze si rochii de vara). In acest caz, nici nu va mai fi nevoie sa le calcati. Dupa ce le-ati scos din masina, puteti pur si simplu sa le asezati pe umerase pentru a se usca complet.

Beko-WMB61242S

Daca doriti ca masina sa limpezeasca foarte bine hainele, puteti alege programul de clatire intensiva. Pentru hainele bebelusului sau ale unei persoane cu pielea foarte sensibila si alergica la substante chimice, exista programul Baby Protect, care spala eficient si clateste foarte bine. Pentru situatiile cand sunteti in intarziere, exista programul Ecologic 20 grade celsius, care sa permite sa spalati rufe foarte putin murdare (maxim 3.5 kg).

Cuva este confectionata din polipropilena iar tamburul din otel inoxidabil. Aceste materiale de foarte buna calitate, confera masinii rezistenta si fiabilitate in timp.

Din punct de vedere al consumului de resurse, putem spune ca Beko WMB61242S este foarte eficienta. Ea are un sistem special prin care isi regleaza in mod automat consumul necesar de apa. In ceea ce priveste energia, calificativul de A++ o recomanda ca fiind o masina de spalat cu o eficienta energetica extrem de buna. Acest lucru inseamna facturi de electricitate mult mai mici.

Comentarii

Leave a reply

Review IT