Masina de spalat rufe Beko WMB71242M cu clasa A++ – tehnologie din Turcia

Acum ceva vreme aveam impresia ca o masina de spalat e doar atat… o masina care spala rufele murdare, o inventie extraordinara superbuna la casa omului. Si atat. Dar, nu. Tehnologia avanseaza in ritm uimitor si isi pune amprenta serios si asupra acestor electrocasnice. Acum, o masina de spalat poate fi intr-adevar foarte performanta si va poate oferi beneficii si avantaje la care nici nu ati visat vreodata.

Asa de exemplu, putem vorbi despre tehnologia Smart Blue disponibila pentru noile masini de spalat rufe, si mai exact vom discuta in acest articol despre masina de spalat Beko WMB71242M. Sa vedem ce inseamna mai exact „albastrul inteligent”.

   Vezi AICI preţul pentru Masina de spalat Beko WMB71242M   

In primul rand, acesta tehnologie de ultima generatie include un program special antialergic, care va permite sa spalati hainele pentru o persoana alergica sau care are o sensibilitate mai mare a pielii. Ce se intampla de fapt? Masina spala atat de bine rufele incat la final ele raman fara nici o urma de detergent. Este o realitate a zilelor noastre faptul ca multe persoane sunt alergice la substantele chimice pe care le contin detergentii. Pielea nou-nascutilor este atat de sensibila incat nu trebuie sa riscati sa spalati scutelece si hainutele in mod neadecvat. Daca un scutec de panza ramane dupa spalare cu miros de balsam si urme usoare de detergent poate provoca micutului eritem.

Beko-WMB71242M

In al doilea rand, tehnologia Smart Blue include un program special dedicat hainelor care au culoarea inchisa (in speta negru sau bleumarin). Functia superioara Dark Care impiedica decolorarea hainelor. In concluzie, acestea vor ramane ca noi pentru o perioada mai lunga de timp.

In al treilea rand, Smart Blue, disponibila pe masina de spalat rufe Beko WMB71242M, are un program „prietenos cu mediul”, ca tot este la moda acest lucru si o preocupare reala a zilelor noastre: protejarea mediului inconjurator. Deci, prin acest program de spalare Eco la 20 grade C puteti spala mai putine rufe (pana la maxim 3.5 kg), intr-un timp mai scurt si cu un consum redus de resurse (apa si energie). In esenta, veti castiga timp atunci cand va grabiti si aveti nevoie exact de „acea” camasa care se intampla sa fie putin murdara.

Toate aceste facilitati sunt disponibile cu masina de spalat Beko WMB71242M, care permite o incarcare de maxim 7 kg, este alba si face farte din clasa de eficienta A++. Are dimensiuni de 84 x 60 x 50 cm si este foarte rezistenta. Este la pret promotional si vine cu un cadou special: un cos de rufe multifunctional.

Comentarii

Leave a reply

Review IT