Beko WRE75634XWS0 – masina de spalat rufe cu tehnologia OptiSense si AquaFusion, din clasa A+++!

Beko WRE75634XWS0 este o noua masina de spalat rufe incapatoare si foarte inteligenta din clasa A+++, pe care o recomandam tuturor persoanelor sau familiilor interesate pentru raportul sau calitate/pret excelent din toate punctele de vedere, in timp ce acesta este echipata cu o clasa ridicata de eficienta energetica, un motor de inalta performanta, o capacitate buna de spalare si mai multe functii/programe speciale la spalare.

Noua masina de spalat rufe Beko WRE75634XWS0 se regaseste deja in oferta celor de la eMAG.ro sau a altor magazine online de electro-IT din Romania si este disponibila la un pret foarte mic de achizitionare pentru caracteristicile sale principale foarte bune, inclus in pret fiind garantia standard de pana la 2 ani de zile (cu optiunea de a o extindere contra cost pana la 1-2 ani de zile), deschiderea coletului la livrare si ridicarea gratuita a produsului vechi.

Capacitate şi consum

_____________________________

In ceea ce priveste ciclul de spalare, masina de spalat marca Beko are o capacitate buna de incarcare de pana la 9 kilograme de rufe, ceea ce rezulta ca aceasta poate curata rapid si foarte eficient o cantitate buna de rufe murdare intr-un singur ciclu de spalare, intr-un interval de timp de 15/28 de minute. Pe partea de consum, modelul WRE75634XWS0 de la Beko are o clasa de eficienta energetica A+++ si un consum redus de energie/apa, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la numai 178 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 10560 de litri pe an.

 Design Beko WRE75634XWS0

_____________________________

Design-ul modern si foarte elegant al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la Beko se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, potrivindu-se perfect in oricare tip de decor. Aceasta include un aspect elegant de culoare alb, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED) si un hublou transparent (cu o rama de culoare gri si o deschidere standard spre stanga). In plus, masina de spalat marca Beko cantareste 61 de kilgorame si masoara 85 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime de 45 de centimetri.

Functii şi programe

_____________________________

Masina de spalat rufe Beko WRE75634XWS0 dispune de o viteza de centrifugare de 1400 rpm, un numar de 16 programe speciale la spalare (Rapid, Bumbac, Jeans, Lana, Spor, etc.), dar si de o functie speciala de igienizare masina, pentru a putea obtine cele mai bune rezultate la spalare de fiecare data, fara a consuma multe resurse. Noul motor Inverter, cu tehnologia brushless (BLDC) functioneaza fara perii de carbon, este foarte silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului si a componentelor sale.

PRET ACTUALIZAT

________________

Beko WRE75634XWS0

7 kg, 1200 rpm, Clasa A+++

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Ca o concluzie, masina de spalat rufe Beko WRE75634XWS0 asigura o spalare extrem de eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati mari de rufe, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate de fiecare data, fara a depune prea mult efort sau a consuma multe resurse. Acestea fiind spuse, masina de spalat marca Beko reprezinta o alegere perfecta si avantajoasa pentru toti cei care isi doresc o noua masina de spalat economica si complet echipata pentru ziua de azi, cu un raport calitate/pret excelent din toate punctele sale de vedere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT