Beko WTC6733XS0 – masina de spalat rufe cu tehnologie AquaFusion si o capacitate destul de buna!

Cu un raport calitate-pret excelent, masina de spalat rufe Beko WTC6733XS0 reprezinta o solutie perfecta si extrem de avantajoasa atat pentru o singura persoana, cat si pentru o familie medie si chiar mai numeroasa, deoarece acesta este capabila sa ofere rezultate perfecte la spalare, cu un consum minim de resurse. Noua masina de spalat marca Beko este disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret accesibil pentru orice tip de buget, remarcandu-se printr-un design elegant, display LCD, clasa A+++, motor ProSmart Inverter, o rezistenta HI-TECH, 16 programe speciale de spalare, tehnologie AquaFusion si o capacitate suficienta de incarcare.

Designul sau modern si foarte atragator se va potrivi perfect oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un display LCD intuitiv si de mari dimensiuni, dar si de un hublou ExtraLarge (XL) cu diametrul de 34 centimetri si o deschidere standard spre stanga. In plus, combinatia perfecta dintre motorul ProSmart Inverter si pereteii izolatori sub forma de “S” reduce la minim atat zgomotele, car si vibratia masinii de spalat, in timp ce utilizarea magnetilor in locul periilor de carbon ofera o eficienta energetica ridicata, precum si durata de viata mai lunga a masinii de spalat rufe marca Beko.

Beko WTC6733XS0, 6 Kg, 1400 RPM, Clasa A+++, Alb – profită acum de reducere

Motorul ProSmart Inverter functioneaza fara perii de carbon, ceea ce ofera un consum redus de energie electrica, un nivel minim de zgomot/vibratii, precum si o durabilitate ridicata a motorului. Tehnologia AquaFusion de la Beko valorifica la mixim consum redus de apa, energie electrica si chiar detergent din timpul spalarii, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate, la un consum minim de resurse. Masina de spalat marca Beko este prevazuta cu o rezistenta HI-TECH nichelata, fapt ce asigura o protectie mult mai buna impotriva coroziunii, eliminand asadar consumul suplimentar de energie si crescand astfel durata de viata de pana la 100 de ori.Beko WTC6733XS0

Masina de spalat rufe cu incarcare frontala Beko WTC6733XS0 este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ pentru a putea beneficia de un consum minim de resurse in timpul spalarii, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 140 kWh/an, respectiv un consum mediu anual de apa de 9020 litri. Cu toate acestea, caracteristicile sale generale includ o  viteza mare de centrifugare de maxim 1400 rpm, un numar de 16 programe speciale de spalare, precum si o capacitate decenta de incarcare de pana la 6 kilograme de rufe, ceea ce asigura o spalare eficienta, silentioasa si de cea mai buna calitate a tuturor hainelor dumenavoastra, intr-un singur ciclu de spalare.

Comentarii

Leave a reply

Review IT