Beko WTV8734XC0M – masina de spalat moderna si economica, cu tehnologia StainExpert!

 Preţ Beko WTV8734XC0M

Aducem astazi la review o alta masina de spalat cu raport calitate/pret excelent, mai exact va prezentam modelul Beko WTV8734XC0M, o masina de spalat rufe frontala cu motor ProSmart Inverter si tehnologia StainExpert, pe care o recomandam celor care s-au saturat de petele dificile de indepartat de pe haine. Noua masina de spalat Beko se regaseste deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru caracteristicile superioare ale acesteia, respectiv pentru aproape orice tip de buget al persoanelor si/sau familiilor interesate de noua masina de spalat a producatorului turc Beko.

 Review Beko WTV8734XC0M

Pe partea de aspect, noua masina de spalat rufe frontala de la Beko va ofera un design ultra-modern si super elegant, cu o carcasa de culoare gri manhattan, un display digital tip LED si un hublou transparent de culoare argintiu/negru, care se va remarca cu siguranta oriunde o veti amplasa in locuinta voastra. La interior, design-ul special, AquaWave, al cuvei creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar delicata, fara miscari ce ar putea afecta tesatura, datorita conturului unic al cuvei si forma paletelor care permit o miscare fluida a rufelor la spalare, imitand ritmul natural al valurilor.

Noul motor ProSmart Inverter este echipat cu un set de avantaje sesizabile chiar de la prima utilizare, de exemplu eficienta energetica, nivelul redus de zgomot, absenta vibratiilor si durabilitatea excelenta a partilor componente. Tehnologia AquaFusion optimizeaza la maxim resursele utilizate la spalare, in timp ce tehnologia OptiSense optimizeaza cantitatea de apa si durata de spalare a programului selectat, dar ofera si o ingrijire foarte buna a rufelor. Tehnologia StainExpert elimina foarte eficient mai multe tipuri de pete cu grade diferite de dificultate de la ridicat, la mediu sau scazut, intr-un singur ciclu de spalare.

In ceea ce priveste performanta energetica, masina de spalat Beko WTV8734XC0M are clasa energetica A+++ -10% si un consum minim de resurse la spalare, pentru a beneficia asadar de un consum energetic anual estimat la numai 177 kWh/an si de un consum anual de apa estimat la 10560 de litri/an. Aceasta dispune de o viteza de centrifugare de maxim 1400 rpm, 16 programe speciale de spalare (Zilnic, Rapid, Bumbac, Lana, Anti-pete, Anti-sifonare si altele), dar si de o capacitate mare de pana la 8 kilograme de rufe, pentru a obtine rezultate excelente la spalare, fara a consuma multa energie/apa la spalare.

Beko WTV8734XC0M

8 kg, 1400 RPM, ProSmart Inverter, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, noua masina de spalat Beko WTV8734XC0M reprezinta, dupa parerea noastra, o optiune perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de astazi, la un pret avantajos de achizitionare. In plus, noua masina de spalat Beko poate asigura o spalare economica si foarte eficienta a unei cantitati de pana la 8 kg de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate fara a afecta tesatura lor sau a le sifona, la un nivel redus de zgomot si un consum redus de energie/apa la ciclu de spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT