Beko WTV8734XS0 – masina de spalat rufe moderna si spatioasa, pentru rufe perfect curate!

Cu un design modern, o capacitate foarte buna de spalare si mai multe dotari de ultima generatie, masina de spalat rufe Beko WTV8734XS0 este recomandata tuturor celor care vor isi doresc o spalare silentioasa si de cea mai buna calitate a unei cantitati mari de rufe, la un consum minim de resurse. Disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru orice tip de buget, aceasta se remarca in principal printr-un design elegant, display LCD, clasa A+++ -10%, motor ProSmart Inverter, tambur AquaWave din inox, tehnologiile AquaFusion si Silent-Tech, un numar de 16 programe speciale de spalare si nu numai.

Designul modern si foarte atragator al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala marca Beko se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un display LCD intuitiv, dar si de un hublou ExtraLarge de mari dimensiuni (cu diametrul de 34 centimetri si o deschidere standard de la dreapta spre stanga la un unghi de pana la 170 de grade). In plus, masoara 84 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime de 60 centimetri, oferind totodata un nivel redus de zgomot de doar 56 dB la spalare si de 77 dB la centrifugare.Beko WTV8734XS0

Tehnologia exclusiva AquaFusion a celor de la Beko valorifica la maxim resursele utilizate la spalare, ceea ce inseamna rufe perfect curate cu un consum minim de resurse. Cu ajutorul unui jet intens de aburi, optiunea speciala de spalare SteamTherapy elimina mirosurile neplacute, fara a sifona hainele, astfel incat timpul dedicat calcatului este redus semnificativ. Pe langa toate acestea, motorul ProSmart Inverter, cu tehnologie brushless, functioneaza fara perii de carbon, oferind asadar o eficienta energetica ridicata, un nivel redus de zgomot/vibratii, precum si o durabilitate ridicata a motorului.

Masina de spalat rufe Beko WTV8734XS0 ofera performante superioare cu privire la consumul de energie electrica, precum si la eficienta de spalare, astfel aceasta este incadrata cu succes in clasa de eficienta energetica A+++ -10% pentru un consum energetic anual de doar 137 kWh/an, respectiv un consum redus de apa. Caracteristicile sale generale includ o viteza mare de centrifugare de maxim 1400 de rotatii pe minut, un numar de 16 programe speciale de spalare, precum si o capacitate foarte buna de incarcare de pana la 8 kilograme de rufe, pentru a putea obtine rezultate excelente la spalare.

Tehnologia Silent-Tech asigura o spalare mult mai silentioasa decat masinile de spalat standard, ceea ce permite reducerea nivelului de zgomot sub media unei conversatii. Optiunea speciala de spalare CoolHygiene permite spalarea la o temperatura de 20 de grade Celsius a hainelor colorate din bumbac, fara ca aspectul acesta sa se deterioreze. Cu toate acestea, tamburul AquaWave din inox asigura conditii optime de spalare a rufelor dumneavoastra, in timp ce combinatia perfecta dintre motorul ProSmart Inverter si peretii izolatori sub forma de “S” reduce atat zgomotele, cat si vibratia masinii de spalat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT