REVIEW: Casti Audio Beoplay H7- Cu tehnologia Wireless și conectare prin Bluetooth!

Beoplay H7

Căștile audio  Beoplay H7 se remarcă imediat prin faptul că pot fi conectate printr-un cablu, care este oferit în kit, dar și prin faptul că dețin tehnologie wireless și se pot conecta prin Bluetooth, extinzând în mod semnificativ opțiunile de utilizare. Comenzile tactile, găzduite în mod direct pe cupele din aluminiu eloxat, reacționează chiar și la atingerea cu mănuși.  Căștile audio  Beoplay H7 sunt realizate din materiale scumpe, având corpul din metal și plastic și banda de susținere din piele. Conexiunea fără fir este realizată prin Bluetooth 4.2 cu suport pentru aptX și codec AAC, redând astfel muzica fără a pierde din calitate. Pentru reproducerea sunetului este oferită o autonomie de 20 de ore.

Casti Audio Beoplay H7 (fara husa), Cenere Grey

  • culoare Genere Grey
  • anulare activă zgomot
  • design cu bandă susținere On-Ear
  • microfon

  Cele mai importante caracteristici:

  • Frecvența de răspuns: 20 − 22000 Hz
  • Tehnologie: wireless
  • Segment: tip DJ
  • Conectare: bluetooth

Preț Casti Beoplay H7

Beoplay H7 nu sunt foarte scumpe, sunt și cu fir și fără fir cu conectare prin Bluetooth, sunt excelente și confortabile, bine realizate, arată bine pe cap și pot concura cu oricare alt produs din această categorie. Prețul lor este de 1.615 lei (pretul in momentul publicarii articolului) și se pot achiziționa din magazinul online dacă te grăbești, stocul fiind limitat.

Beoplay H7

Casti Audio Wireless

 Părerea noastră

Beoplay H7 oferă o caracteristică foarte importantă, și anume, aceea de anulare a zgomotului. Beoplay H7 prezintă tehnologia wireless, dând posibilitatea de a asculta muzica lejer și confortabil, fără a fi condiționat de lungimea cablului. În generale căștile cu fir sunt condiționate de lungimea cablului în utilizare. Deoarece oferă acces atât la muzică cât și la convorbirile telefonice, Beoplay H7  sunt destul de bune.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT