Blaupunkt 236/207I-GW – televizor LED cu pret accesibil

Inainte sa-mi cumpar un televizor ma uit pe zeci de oferte, iau la rand toate magazinele online si caut reduceri, iar astazi am dat peste o reducere destul de buna pentru televizorul Blaupunkt 236/207I-GW, un model bun pentru un dormitor micut, pentru camera copilului sau de ce nu pentru o bucatarie, un TV ce vine cu o reducere de 100 de lei, nu este o reducere tocmai mare, insa pretul scade simtitor atunci cand pretul initial nu este nici el mare.

In ultimii ani nu prea am auzit de Blaupunkt, cel putin toata lumea s-a axat pe cateva marci: Samsung, Philips, Sony si LG, iar competitorii au ramas in urma, dar trebuie sa tinem cont ca Blaupunkt este o marca nemteasca ce fac electronice de foarte buna calitate, produse fiabile cu preturi accesibile, nu chinezarii care se strica imediat.

verifica-pret1

Blaupunkt 236/207I-GW aduce un design placut, o rama alba cu finisaje fine, un design care se potriveste oricarui decor, indiferent de mobila sau alte accesorii.

Nu vreau sa-l laud prea mult, insa Blaupunkt 236/207I-GW vine cu un raport calitate-pret excelent, adica sincer sa fim, la acesti bani chiar nu ai ce sa-ti iei mai performant de atat, ba mai mult sa fie facut de un producator care pune foarte mult accent pe fiabilitate.

Blaupunkt 236 207I-GW

Avem o diagonala de 60 cm si o rezolutie HD, contrastul este unul dinamic 1000000:1, iar luminozitatea este de 250 cd/m², mai putem evidentia timpul de raspuns de 8.5 ms si aspectul imaginii 16:9, un TV complet din toate punctele de vedere, de asemenea, trebuie sa remarcam ca aduce si tehnologii superioare ale imaginii: Digital Noise Reduction si Filtru 3D Comb, aceste tehnologii fac o imagine foarte bine optimizata cu contrast puternic si luminozitate crescuta.

Citește și:  REVIEW – Panasonic TX-55GZW954

Am un pont pentru Cei care detin televiziune digitala, remarc faptul ca televizorul Blaupunkt 236/207I-GW vine cu slot CI+, asta inseamna ca vom scapa de acel reciver in plus si de o a doua telecomanda.

Pe partea de sunet nu prea pot sa-i remarc, au adus o putere de 2 x 3 W, insa ne luam un televizor, nu o combina muzicala, asadar este o putere acceptabila care a fost optimizata atat pentru filme cat si pentru muzica.

Remarcam si prezenta celor 2 porturi HDMi, astfel putem sa conectam in acelasi timp si laptopul si consola PS3 sau PS4, eu in general redau filmele pe laptop si ma uit la televizor prin ajutorul unui cablu HDMi, fiecare cum doreste sa foloseasca aceste 2 porturi foarte importante.

Blaupunkt 236/207I-GW este un TV low-budget care aduce o imagine buna la un pret accesibil. La pretul acest nu am decat sa-l recomand cu drag.

Smart TV: Non Smart TV
Gama: 2015
Sistem audio: NICAM/A2
Diagonala ecran (cm): 60
Tip display: LED
Rezolutie: 1366 x 768
Contrast dinamic: 1000000:1
Luminozitate: 250 cd/m²
Timp de raspuns: 8.5 ms
Aspect imagine: 16 : 9
Contrast nativ: 3000:1

1 Comment
  1. Reply
    nick 3 decembrie 2015 at 19:00

    Blaupunkt nu mai este nemtesc de mult. Este cumparata de turci daca nu ma insel cumva.

Leave a reply

Review IT