Blaupunkt 39/210I – televizorul Full HD LED cu diagonala de 99 cm si tehnologie 3D!

Recomandat pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni normale, televizorul LED Blaupunkt 39/210I este alegerea perfecta pentru toti cei care vor sa experimenteze imaginile Full HD si/sau cele tridimensionale, remarcandu-se printr-un raport calitate-pret excelent. Disponibil pe eMAG.ro la un pret foarte bun, acesta vine cu un design elegant, ecran Full HD LED de 39 centimetri, tehnologie 3D, sunet puternic si destul de bun, tuner digital si multe altele.

Televizorul accesibil si elegant de la Blaupunkt dispune de un display de tip LED cu o diagonala generoasa de 99 centimetri (39 inch), rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080, un contrast nativ de 5000:1, o luminozitate foarte buna de 300 cd/mp, un timp de raspuns rapid de doar 8 milisecunde si tehnologie 3D, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate pentru a va putea bucura de o experienta de vizionare excelenta, chiar la dumneavoastra acasa.

PROMOȚIE Televizor LED 3D Blaupunkt, 99 cm, 39/210I, Full HD – verifică preț

Pe langa toate acestea, ecranul 3D LED de 99 centimetri mai beneficieaza de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si unghiuri largi de vizbilitate de pana la 178 / 178 de grade pe orizonatala / verticale, oferind astfel imagini de inalta calitate si culori naturale din orice unghi de vizualizare al TV-ului. Sistemul sau audio este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 16 W, care permit redarea unui sunet puternic si destul de bun, fara distorsiuni prea mari la un volum mai ridicat.Blaupunkt 39 210I

Televizorul LED Blaupunkt 39/210I este compatibil cu suportul standard de perete VESA 400 x 400 mm pentru a il putea monta rapid si cu foarte mare usurinta pe oricare perete al locuintei dumneavoastra, fara a mai fi necesara achizitionarea separata a unei comode TV. In plus, tehnologia 3D converteste imaginile 2D in unele 3D (tridimensionale), ceea ce va permite sa va bucurati de o experienta unica de vizionare, avand inclus in pachet si trei perechi de ochelari speciali pentru vizualizarea continutului 3D.

Tunerul digital (DVB-T, DVB-C), impreuna cu slotul CI+, ajuta la receptionarea fara probleme a transmisiilor TV digitale si de inalta definitie (HD), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern. Functia pentru monitor permite conectarea simpla si rapida a televizorului 3D LED de 39 inch la PC sau laptop, prin intermediul portului VGA sau HDMI. Playerul multimedia integrat asigura redarea tuturor fisierelor media preferate de pe stick sau chiar hard disk extern, datorita portului USB 2.0.

Comentarii

Leave a reply

Review IT