REVIEW: Bosch ARM 37 – Cu mânere ergonomice și motor de 1400W

Preț Bosch ARM 37

Bosch ARM 37 este o mașină electrică de tuns iarba, care oferă performanțe remarcabile de tăiere și de colectare a resturilor cauzate de lama de oțel călit și de tehnologia inovatoare a fluxului de aer. Noul sistem Powerdrive, oferă un cuplu constant ridicat, pentru toate tipurile de teren gazonat. Ergoflex oferă o ergonomie perfectă mânerului, pentru o manevrare ușoară și remarcabilă a mașinii de tuns gazonul. Roțile dispuse sub carcasa mașinii de tăiat iarba li mânerul ergonomic oferă posibilitatea de a tunde iarba de pe lângă pereții casei, sau de pe lângă garduri. Datorită sistemului inovator, aceasta oferă o tundere perfectă indiferent de obstacole. Prețul mașinii de tuns iarba Bosch ARM 37 este foarte convenabil, dar va trebui să te grăbești, deoarece stocul este limitat.

Bosch ARM 37, 1400 W, 37 cm

Masina electrica de tuns gazonul Bosch ARM 37, 1400 W, 37 cm

Review Bosch ARM 37

Bosch ARM 37 este o mașină electrică de tuns gazonul, ce se alimentează de la sursa de curent electric. Suprafața destinată lucrului este medie, având o lățime de tăiere a lamei de 37 cm. Mașina de tuns iarba electrică Bosch ARM 37, are o putere de 1400 de wați, iar pornirea se face manual. Tăierea gazonului se face în foarte ușor, iar iarba colectată este depusă în rezervorul de colectare. Cutia colectoare are o capacitate de 40 de litri și este realizată din material plastic. Mașina de tuns gazonul poate fi manipulată ușor pe orice suprafață a ierbii, chiar și în zone cu obstacole. Fiind dotată cu 4 roți și un mânerului Ergoflex, mașina de tuns iarba poate fi utilizată foarte ușor.  Culoarea  mașinii de tuns iarba, este verde deschis, având un impact vizual foarte plăcut.

Mașina de tăiat gazonul Bosch ARM 37  beneficiază de protecție la supra-sarcina motorului, prin tehnologia inovatoare a fluxului de aer. Instrumentul agricol poate fi ghidat fără efort. Mânerul reglabil, asigură o poziționare sănătoasă pentru spate. Destul de ușoară,  având mânere integrate și patru roți din material plastic, mașina de tuns iarba poate fi transportată sau rulată pe suprafața ierbii,  devenind un instrument indispensabil  pentru menținerea aspectului estetic a gazonului. Mânerul ergoflex asigură că mașina de tuns gazonul, poate fi depozitată fără să încurce utilizatorul.

Părerea noastră despre produs

Mașina de tuns gazonul Bosch ARM 37 este suficient de puternică pentru a acoperi necesarul de tunderea a gazonului  din jurul casei. Cu acest instrument agricol vei avea întotdeauna un gazon cu un aspect estetic deosebit. Echipată cu motor puternic de 1400 W, aceasta poate tăia ușor firele lungi de iarbă. Tăierea ierbii se realizează cu ajutorul lamei ce are o lățime de 37 cm. Mașina de tuns iarbă nu este foarte grea și asigură că obstacolele pot fi ușor ocolite. Mașina de tuns gazonul Bosch ARM 37 este ușor de manevrat cu ajutorul mânerelor încorporate. Nivele de tăiere sunt ajustabile  pe înălțimea, și pot fi reglate rapid pentru fiecare utilizator în parte. Lama de tăiere integrată tunde cu ușurință iarba, chiar și de lângă garduri sau drumuri de acces. Bosch ARM 37 oferă calitate și eficientă la un  nivel înalt de performanță.

– Părerea clienților –

Mașina de tuns gazonul Bosch ARM 37 are un design plăcut privirii, oferind posibilitatea de a lucra în mediul casnic la procedeul de tundere a ierbii. Puterea de rotații a mașinii de tuns gazonul este destul de mare, pentru a tăia fără probleme iarba crescută în exces. Mașina de tuns gazonul, ajută la economisirea forța de lucru, acest lucru reprezentând un avantaj.

Cu mașina de tuns gazonul Bosch ARM 37, spațiile verzi din curtea casei mele arată impecabil. Gazonul tăiat este uniform și să un aspect estetic deosebit. Datorită construcției sale compacte și ușoare, mașina are o manevrare foarte ușoară. Caseta de depozitare a ierbii cosite este de 40 de litri, și poate fi golită abia după terminarea lucrului. O mașină de tuns gazonul excelentă! 
Bosch ARM 37

Masina electrica de tuns gazonul

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT