Bosch KDN46VI30

REVIEW – Bosch KDN46VI30

Bosch KDN46VI30

Frigiderul cu doua usi Bosch KDN46VI30 face parte din gama high-end de la producatorul german Bosch, cunoscut pentru produsele sale electrocasnice premium, care sunt echipate cu cele mai recente functii si tehnologii avansate. Acesta nu este destinat pentru persoanele cu un salariu minim pe economie, ci mai degraba se potriveste intr-o bucatarie moderna sau intr-una deschisa catre living (tip open-space), asta si din pricina investitiei necesare.

Acum, daca doriti sa achizitionati produsul sau sa aflati mai multe detalii despre caracteristicile sale principale, mentionam ca modelul adus astazi la review este disponibil deja in oferta partenerilor online Bosch din Romania, insa ramane sa vedem daca merita sau nu investitia necesara. Totodata, din moment ce achizitionati aparatul frigorific, veti beneficia de asemenea de garantia inclusa de pana la 48 de luni, livrarea gratuita a produsului la usa locuintei si de retur gratuit in termen maxim de 14 zile, de la data la care primiti produsul.

 Review Bosch KDN46VI30

Imediat ce despachetam produsul, avem parte de acelasi aspect modern tip minimalist, intalnit pe mai toate aparatele frigorifice Bosch, si a fost bine finisat la exterior, inclusiv cu un strat special pentru a nu retine amprente pe cele doua usi. Carcasa exterioara este complet argintie pe cele doua laterale, panoul de comanda este ascuns pe marginea de sus a congelatorului, iar cele doua usi reversibile sunt fabricate din inox si doua manere elegante pe verticala. Cu toate ca la exterior nu avem nimic de reprosat, zgomotul produs de catre aparatul frigorific pe durata sa de functionare este putin cam mare si poate ajunge pana la 43 dB.

Modelul KDN46VI30 de la Bosch detine doua circuite de racire separate pentru compartimentul de refrigerare si de congelor, asadar cele doua zone de racire pot fi controlate separat din panoul de comanda. In plus, tehnologia No Frost elimina umiditatea din congelator pentru a nu se forma deloc gheata la interior, in timp ce la frigider asigura o circulare uniforma a curentilor de aer rece prin orificiile de ventilare (Multi Air Flow). Modelul adus astazi la review beneficiaza de functia de congelare rapida, prin care produsele recent depozitate sa atinga temperatura interioara, si de functia proprietara FreshSense, ce ajusteaza temperatura interioara in functie de cea ambientala.

La interior, compartimentul frigiderului are un capacitate utila de 297 litri si include un suport pentru oua, un suport metalic pentru sticle, patru rafturi din sticla securizata si patru suporturi amplasate pe usa pentru o aranjare usoara a alimentelor depozitate, un sertar pentru carne/peste si unul putin mai mare pentru fructe/legume, si o iluminare interioara pe LED. Acum, congelatorul de 77 litri, ce poate congela pana la 8 kilograme de alimente proaspete pe zi, dispune de un dispozitiv special pentru cuburi de gheata, un raft din sticla + doua suporturi pe usa pentru un acces usor la produsele congelate, si de o iluminare interioara tot pe LED.

 Părerea noastră despre produs

Ca o oncluzie, suntem de parere ca modelul Bosch KDN46VI30 nu se adreseaza utilizatorilor obisnuiti, ci mai degraba celor ce doresc ca aparatul lor frigorific sa aduca si un plus de eleganta in locuinta. Asadar, daca aveti nevoie de un frigider incapator si eficient energetic poate ca modelul recent mentionat nu este cea mai buna alegere pentru cerintele voastre, din pricina pretului mare de achizitionare. In schimb, daca aveti bugetul disponibil si doriti sa beneficiati de tehnologia avansata a producatorului german, atunci puteti lua in considerare modelul adus astazi la review.

Comentarii

Leave a reply

Review IT