Bosch KIF51AF30 – frigider incorporabil cu clasa energetica A++ si volum net total de 222 litri!

Fie pentru persoanele care consuma alimente proaspete sau pentru familiile numeroase ce au nevoie de spatiu suplimentar la frigider, acest review este dedicat noului frigider tip incorporabil Bosch KIF51AF30, pe care il recomandam cu placere persoanelor sau familiilor din situatiile de mai sus si altele. Acesta se regaseste deja in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania si este disponibil la un pret ok de achizitionare pentru caracteristicile sale principale foarte bune, inclus in acelasi pret fiind deschiderea coletului la livrare si ridicarea gratuita a produsului vechi, in functie de caz.

Noul frigider incorporabil Bosch KIF51AF30 are un aspect modern si foarte elegant de culoare alba (cu un singur compartiment de refrigerare la interior), in timp ce acesta este echipat cu o clasa ridicata de eficienta energetica, o capacitate mare de depozitare si cateva functii inteligente la racire. Acesta este prevazuta cu functia SuperCooling pentru a adapta rapid alimentele recent depozitate la temperatura interioara, un sistem de dezghetare automat pentru a nu mai fi nevoie de dezghetare manuala, precum si cu doua compartimente VitaFresh pentru conditii speciale de conservare.

Caracteristici generale si pret

_____________________________

Bosch KIF51AF30

222 l, H 140 cm, Clasa A++, Alb

In atentia persoanelor sau familiilor care vor un aparat frigorific complet echipat, adica compartiment pentru frigider si congelator, trebuie sa mentionez ca noul frigider tip incorporabil de la Bosch nu este prevazut cu congelator, ceea ce pentru unii poate parea un aspect negativ iar pentru altii unul foarte pozitiv. In ceea ce priveste caracteristicile sale generale, modelul KIF51AF30 de la Bosch include un volum net total de pana la 222 de litri, ideala pentru o familie tanara sau una ceva mai numeroasa, in timp ce aceasta are o clasa energetica A++ si un consum energetic anual estimat undeva la 124 kWh/an.

 Design Bosch KIF51AF30

_____________________________

Noul frigider incorporabil Bosch KIF51AF30 ofera un design minimalist si ultra-modern care se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti amplasa in bucataria dumneavoastra, incorporandu-se perfect in orice tip de mobila pentru bucatarie. Acesta include o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED) si o usa reversibila cu o deschidere standard spre dreapta. Noul aparat frigorific marca Bosch masoara 140 de centimetri in inaltime, 56 de centimetri pe latime si o adancime ce nu depaseste 55 de centimetri, iar nivelul sau de zgomot este de numai 37 dB.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Compartiment frigider

_____________________________

Noul frigider tip incorporabil de la Bosch este alcatuit dintr-un singur compartiment racitor extrem de incapator cu un volum net total de pana la 222 de litri si doua zone separate de temperatura, acesta fiind dedicat in mod special persoanelor care consuma alimente proaspete sau celor care au nevoie de un spatiu suplimentar de refrigerare. La interior, acesta dispune de patru rafturi dintr-o sticla securizata, un suport pentru oua, doua compartimente VitaFresh pentru alimentele perisabile si fructele/legumele proaspete, patru suporturi pe usa, un sistem de dezghetare automat si de o iluminare interioara pe LED.

Functii şi tehnologii

_____________________________

Functia FreshSense monitorizeaza in mod constant temperatura ambianta si regleaza temperatura de la interior in functie de aceasta, pentru ca alimentele sa-si pastreze prospetimea si savoare pe toata durata lor de depozitare. Functia SuperCooling raceste rapid alimentele recent depozitate si previne in acelasi timp incalzirea alimentelor deja depozitate, prevenind asadar consumul inutil de energie. In plus, cele doua compartimente speciale VitaFresh Pro inclus un nivel optim de umiditate si o temperatura scazuta la interior, pentru ca alimentele perisabile si fructele/legumele sa fie pastrare proaspete pe termen lung.

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Acestea fiind spuse, noul frigider incorporabil Bosch KIF51AF30 reprezinta o solutie perfecta pentru persoanele sau familiile care fie consuma numai alimente proaspete ori vor un spatiu suplimentar de depozitare a alimentelor preferate la frigider. Acesta poate asigura o racire foarte eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati mari de alimente proaspete, ceea ce va permite asadar sa va puteti bucura de alimente perfect proaspete la frigider, fara a se altera sau a isi pierde din proprietatile lor importante.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT