REVIEW: Robot de bucatarie Bosch MCM3100W – Ideal, practic și modern pentru orice bucătărie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Robot de bucatarie Bosch MCM3100W

Robotul de bucatarie Bosch MCM3100W este pur și simplu un asistent indispensabil pentru orice gospodină. Compact și ergonomic, se potrivește confortabil în mână, nu alunecă, nu necesită mult spațiu de depozitare și poate fi amplasat convenabil pe un raft sau într-un dulap din bucătărie. Accesoriile robotului de bucătărie sunt fabricate din oțel inoxidabil, care îi permite să facă față celor mai multe tipuri de produse, mai ales dacă funcționează în modul turbo. Foarte la îndemână este și cuțitul universal, care vine să completeze în totalitate necesitățile de lucru ale acestui dispozitiv.

Pentru siguranța Bosch MCM3100W dispune de piciorușe anti-alunecare și de un împingător din plastic rezistent la căldură. Robotul de bucătărie Bosch, este un aliat ideal pentru orice ocazie. Cel mai bun ajutor în bucătărie, pentru a pregăti rețete dulci și preparate delicioase cu o putere de 800 W. Datorită selectorului de viteză și a funcției turbo, vei obține rezultate perfecte chiar și cu cele mai dificile alimente. Bolul are o capacitate de 2,3 litri, fiind suficientă pentru orice familie. Bosch MCM3100W  este un aparat multifuncțional cu care se obțin rezultate profesionale.

Robot de bucatarie Bosch MCM3100W, 800 W, bol 2.3 l, 2 viteze, Alb/Gri

Robotul de bucatarie Bosch MCM3100W este ideal pentru o bucătărie creativă și modernă, putând alege dispozitivul cu puterea de 800 de wați și vitezele multiple. Performanța impresionantă a motorului va facilita pregătirea pastelor delicate. Robotul compact și multifuncțional cu peste 20 de funcții, este foarte practic. Accesoriile pot fi depozitate în vas și sunt astfel la îndemână. Datorită marcajului, accesoriile pot fi instalate rapid.

Printre cele 20 de funcții se pot număra: tăiței, cuburi, feliere și multe altele, și toate acestea datorită varietății de accesorii, cum ar fi cuțitul multifuncțional din oțel inoxidabil și discul reversibil de frezat și tăiere. Formatul ultra compact, ocupă un spațiul minim pe suprafața de lucru. Rezultatele perfecte și rapide se datorează motorului puternic de 800 W și a celor două viteze plus puls.  Elementele dispozitivului pot fi  spălate în mașina de spălat vase, în condiții de siguranță.

  Cele mai importante caracteristici

  • Accesorii frământat
  • Disc emulsionare
  • Disc feliere
  • Disc mărunțire
  • Accesoriu împingere
  • Capacitate bol: 2,3 litri
  • Putere: 800 wați
  • Trepte de viteză: 2 plus puls

Preț Robot de bucatarie Bosch MCM3100W

Robotul de bucatarie Bosch MCM3100W are un preț  destul de mic, iar acum, în acest moment, acesta beneficiază de o reducere de preț. Raportul preț/calitate este foarte bun, deoarece Bosch MCM3100W este un multifuncțional modern, realizat cu materiale de bună calitate. Robotului de bucătărie Bosch MCM3100W beneficiază de o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

Bosch MCM3100W

800 W, bol 2.3 l, 2 viteze

 Părerea noastră

Robotul de bucătărie Bosch MCM3100W  este un procesor de alimente foarte eficient și practic. Trebuie spus că acesta deține caracteristici practice eficiente pentru a realiza simplu și ușor orice preparat, indiferent de numărul de ingrediente necesar unei rețete culinare. Mai mult decât atât, accesoriile sunt realizate din oțel inoxidabil, astfel încât te poți folosi de dispozitiv o lungă perioadă de timp. Întreținerea robotului de bucătărie se face foarte ușor introducând accesoriile în mașina de spălat vase, fără a necesita o îngrijire minuțioasă, așa cum se întâmplă cu alte dispozitive.  
REVIEW: Robot de bucatarie Bosch MCM3100W – Ideal, practic și modern pentru orice bucătărie!
5 (100%) 18 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply