REVIEW: Robot de bucatarie Bosch MUM44R1 – De tip Kitchen Machine!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Robot de bucatarie Bosch MUM44R1

Robotul de bucătărie Bosch MUM44R1 îți permite să prepari cu ușurință paste și alte amestecuri. Acest robot robust de bucătărie are o putere de 500 de wați. Astfel, este posibil să se frământe amestecuri mai dificile, cum ar fi aluatul de pâine, deoarece nu există nicio pierdere de energie între cârligul de aluat și motor. Și, datorită capului înclinat al robotului, poți schimba cârligul de frământare în câteva secunde.

Aparatul este livrat cu 1 bol de amestecare destul de mare, astfel încât acesta poate frământa o capacitate de 2 kg de aluat. Capacul de protecție  protejează blatul de lucru, de stropii proveniți din amestecare. Dacă dorești să extinzi posibilitățile de utilizare a robotului de bucătărie Bosch MUM44R1 sunt disponibile multe accesorii suplimentare.

Robot de bucatarie Bosch MUM44R1, 500 W, bol inox 3.9 l, 4 viteze, Rosu

Robotul de bucătărie Bosch MUM44R1 are un  design clasic atrăgător și culoarea roșie, având calitate și oferind experiență în procesarea produselor alimentare. Acesta oferă rezultate excelente datorită discului său 3D MultiMotion, a celor patru viteze și a motorului puternic de 500 W.  Robotul include un bol din oțel inoxidabil de mare capacitate, obținând până la 2 kg de aluat. Capacul său cu gaură de umplere, permite adăugarea de ingrediente în timp ce robotul funcționează. Acesta este echipat în mod standard cu o trusă de patiserie ideală, constând dintr-un cârlig de frământare, un bătător de spumă și un tel, toate realizate din oțel inoxidabil. În plus, poate fi completat cu colecția extinsă de accesorii opționale disponibile pentru această serie.

Siguranța este unul dintre punctele forte ale robotului, având protecție împotriva supraîncălzirii și picioare cu ventuză care de mare stabilitate. Este, de asemenea, foarte ușor de curățat. Toate accesoriile pot fi introduse în mașina de spălat vase. Carcasa cu pereți moi poate fi curățată confortabil cu o cârpă. Spațiul practic pentru gestionarea cablurilor și designul compact al robotului simplifică stocarea acestuia.

  Cele mai importante caracteristici

  • Accesorii frământat
  • Bătător spumă
  • Tel
  • Capacitate bol: 3,9 litri
  • Capacitate frământare: 2000 g
  • Putere: 500 wați
  • Trepte de viteză: 4

Preț Robot de bucatarie Bosch MUM44R1

Robotul de bucătărie Bosch MUM44R1 are un preț convenabil, iar în acest moment, acesta beneficiază de o reducere de preț, de care poți profita. Raportul preț/calitate este bun, deoarece robotul dispune de funcționalități performante și este realizat cu materiale de înaltă calitate. La cumpărarea acestui robot de bucătărie, se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

Bosch MUM44R1

500 W, bol inox 3.9 l

 Părerea noastră

Noul robot de bucătărie Bosch MUM44R1  este ideal pentru a pregăti mâncăruri confortabil, care ulterior vor fi folosite ca garnituri sau încorporate în deserturi, salate sau alte feluri de mâncare. Datorită graiferului de malaxare și a tijei de amestecare, robotul face cele mai comune activități de patiserie pentru tine. Bosch MUM44R1 un robot foarte ușor de folosit. Toate elementele robotului care intră în contact cu alimentele, pot fi spălate în mașina de spălat vase și, fiind fabricate din oțel inoxidabil, au o durată lungă de viață.
REVIEW: Robot de bucatarie Bosch MUM44R1 – De tip Kitchen Machine!
5 (100%) 19 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply