REVIEW: Robot de bucatarie Bosch MUM4856EU – Te poate ajuta să faci meniuri perfecte în bucătărie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Robot de bucatarie Bosch MUM4856EU

La robotul de bucătărie Bosch MUM4856EU toate funcțiile sale au o utilizare perfectă. Accesoriile sunt excelente cu învelișul din inox, iar mașina de tocat carnea este plăcută și foarte utilă. Cu cârligul pentru aluat, în special, poți face găluște  excelente și poți realiza un aluat pentru pâine. În general, robotul de bucătărie este super. Poți găti totul foarte repede. Aluatul pentru găluște este amestecat bine, piureul pentru bebeluși îl face foarte omogen, iar pentru acest lucru primește un plus.

Robotul de bucătărie Bosch MUM4856EU este foarte ușor de utilizat. De asemenea, mixerul este foarte bine venit, mai ales pentru a face aluatul pentru chec și maioneza pentru diverse preparate și salate. La început viteza de batere ar putea părea mai mică decât cea a unui mixer convențional. În mod convenabil, brațul robotului lucrează singur, astfel încât mâinile sunt libere și poți pregăti și alte ingrediente pentru a lucra în paralel.

Robot de bucatarie Bosch MUM4856EU, 600 W, bol 3.9 l, blender 0.75 l, 4 viteze, Alb

Robotul de bucătărie Bosch MUM4856EU cu putere de 600 de wați include un bol de  de 3,9 litri și un blender cu capacitatea de 0,75 litri. Diferitele accesorii oferă o versatilitate deosebită acestui procesor de alimente, care îndeplinește funcțiile de  tăiere, frământare, prepararea de sucuri, bătăi și multe altele. Motorul puternic asigură forța și precizia necesare pentru a obține rezultate perfecte. Diferitele viteze disponibile pot fi selectate prin butonul rotativ integrat în corpul robotului de bucătărie. Alte caracteristici: lama multifuncțională, afișaj LED, Funcția Moment și Puls, capac cu pâlnie și element de siguranță, picioare anti-alunecare.

Bosch MUM4856EU este un asistent de bucătărie versatil, cu mai multe fațete, cu peste 30 de funcții, pentru a oferi creativitate, atunci când vine vorba de pregătirea meselor. Se remarcă mixerul cu trei lame dublu MultiLevel6, care dă o performanță bună în timp, pentru tăierea ingredientelor, pentru o formă precisă sau pentru a amesteca cu bătăi uniforme ingredientele. Curățarea este ușoară și convenabilă, deoarece accesoriile sunt în siguranță în mașina de spălat vase, în timp ce designul bazei  asigură stabilitatea și siguranța.

  Cele mai importante caracteristici

  • cârlig pentru frământat
  • tel
  • dispozitiv pentru feliere/răzuire cu trei discuri pentru mărunţire, tăiere şi feliere
  • blender din sticlă
  • storcător de citrice
  • tocător de carne
  • suport pentru accesorii.
  • Putere: 600 wați
  • Trepte de viteză: 4

Preț Robot de bucatarie Bosch MUM4856EU

Robotul de bucătărie Bosch MUM4856EU are un preț accesibil, și mai mult decât atât, în acest moment, acesta beneficiază de o reducere de preț. Raportul preț/calitate este bun, deoarece robotul este realizat cu un design modern și cu materiale de înaltă calitate. La cumpărarea robotului de bucătărie Bosch MUM4856EU se oferă o garanție de 2 ani, care este inclusă în preț.

Bosch MUM4856EU

600 W, bol 3.9 l, blender 0.75 l

 Părerea noastră

Robotul de bucătărie Bosch MUM4856EU  prezintă rezultate excelente, datorită celor trei lame duble. Acesta taie cu precizie ingrediente, macină cafea și condimente și poate bate uniform albușurile și maioneza. Funcțiile sale îi permit tocare, feliere carne, măcinare, amestecare și mult mai multe, ajutându-te de cele două viteze turbo și de alte accesorii cum ar fi capacul de măsurare, blenderul și discurile rotative. Alte caracteristici: baza cu ventuze, cablu de stocare, blocare de securitate, curățarea ușoară și spălarea convenabilă în mașina de spălat vase. 
REVIEW: Robot de bucatarie Bosch MUM4856EU – Te poate ajuta să faci meniuri perfecte în bucătărie!
5 (100%) 18 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply