REVIEW: Robot de bucatarie Bosch MUM54251 – Cel mai bun ajutor pentru bucătăria ta!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Robot de bucatarie Bosch MUM54251

Robotul de bucătărie Bosch MUM54251 este un model elegant și multifuncțional, de la faimosul producător de roboți de bucătărie Bosch. Produsul oferă posibilitatea de frământare automată a aluatului, de bătut ouăle și frișca, de mărunțire și feliere și de stoarcere a citricelor. O atenție specială este acordată sistemului de amestecare planetar, care se deplasează în jurul perimetrului din interiorul bolului, precum și a disponibilității duzelor speciale pentru răzuirea nucilor, a brânzei etc. Carcasa este făcută  din material plastic de culoare albă iar bolul din oțel inoxidabil.

În ceea ce privește caracteristicile tehnice, este mai degrabă un model mediu din această clasă – puterea fiind de 900 W iar vitezele oferite fiind de 7 plus puls. Cu robotul de bucatarie Bosch MUM54251 este ușor de gătit, așa cum nu nu ți-ai fi imaginat vreodată. Bosch MUM54251 poate bate, poate frământa, poate tăia cotlete pentru grătar, poate toca carnea, poate stoarce citricele și multe altele.  Acesta garantează de fiecare dată rezultate profesionale, și nu numai. Bolul inclus are o structură metalică, oferind o rezistență mare și chiar toate accesoriile sunt atât de rezistente încât pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Robot de bucatarie Bosch MUM54251, 900 W, bol 3.9 l, blender 1.25 l, 7 viteze, Alb

Numai Bosch ar putea fi cel mai bun asistent pentru bucătarul casei. Bosch MUM54251 este un dispozitiv pentru toate. Luând în considerare spațiul minim din bucătărie, vei avea aparatul “toate într-unul singur”. Noul robot de bucătărie îți va permite să pregătești toate felurile de mâncăruri și să gătești cele mai bune rețete, într-un mod rapid și simplu. Poți face orice fel de preparat din legume sau din carne, foarte ușor și rapid, datorită robotului de bucătărie Bosch MUM54251. Datorită controlului de 900 W și a celor 7 trepte de viteză, cu o viteză turbo supliment, nu va exista nicio sarcină care să reziste. Poți pregăti ușor și foarte rapid orice tip de aluat, indiferent cât de greu este. Economisești timp și efort în pregătirea prăjiturilor preferate, obținând  rezultate excelente pentru familia ta.

  Cele mai importante caracteristici

 • Accesorii frământat
 • Disc feliere
 • Disc radere
 • Disc mărunțire
 • Storcător citrice
 • Tel
 • Capacitate bol: 3,9 litri
 • Capacitate blender: 1,25 litri
 • Capacitate frământare: 2000 g
 • Putere: 900 wați
 • Trepte de viteză: 7 plus puls

Preț Robot de bucatarie Bosch MUM54251

Robotul de bucatarie Bosch MUM54251 are un preț mare, însă, în acest moment, acesta beneficiază de o reducere de preț, de care poți profita. Raportul preț/calitate nu este foarte bun, deoarece pe piață există dispozitive similare la un preț mult mai convenabil. Însă acesta este un multifuncțional modern, realizat cu materiale de bună calitate. La cumpărarea dispozitivului se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

Bosch MUM54251

900 W, bol 3.9 l, blender 1.25 l

 Părerea noastră

Noul robot de bucătărie Bosch MUM54251 se remarcă datorită rezultatului combinației perfecte, dintre cea mai bună calitate tehnică și o dimensiune mică care se potrivește perfect oricărei mărimi de bucătărie. Uită de aparatele mari, care includ accesorii fără sfârșit. În cel mai eficient mod, vei avea totul într-un spațiul minim. Toate accesoriile incluse în acest robot de bucătărie sunt de mare rezistență, care pot fi chiar spălate în mașina de spălat vase, ceea ce va asigura o stare perfectă pentru o perioadă foarte lungă de timp. În plus, toate lamele care alcătuiesc dispozitivul sunt din oțel inoxidabil, care le va păstra pentru totdeauna noi. 
REVIEW: Robot de bucatarie Bosch MUM54251 – Cel mai bun ajutor pentru bucătăria ta!
5 (100%) 17 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply