REVIEW: Bosch PCI6A5B90 – Cu arzător Wok și design elegant!

Preț Bosch PCI6A5B90

Bosch PCI6A5B90 este o plită încorporabilă pe gaz, dotată cu suport compact din fontă pentru vasele de gătit. Suprafața plitei este realizată din inox, fiind  ușor de curățat deoarece inoxul este un material de calitate foarte bună. Cu arzătorul Wok, te poți bucura de de gătirea rapidă a mâncării, deoarece acest sisten este o tehnologie avansată, care accelerează procesul de preparare a mâncării. Această tehnologie  dă putere flăcării, fiind special concepută pentru a reduce timpul de gătit. Față de plita pe gaz tradițională, arzătoarele oferă o putere mai mare de ardere, gătirea devenind astfel o plăcere. Prețul plite încorporabile Bosch PCI6A5B90 este foarte accesibil, la acest moment beneficiind de o reducere.

Plita incorporabila Bosch PCI6A5B90, gas, 4 arzatoare, Arzator WOK, Gratare fonta, Inox

Plita incorporabila Bosch PCI6A5B90, gas, 4 arzatoare, Arzator WOK, Gratare fonta, Inox

Review Bosch PCI6A5B90

Plita încorporabilă Bosch PCI6A5B90 vine dotată cu 4 arzătoare cu patru puteri diferite, oferind o flexibilitate maximă la gătire. Având o utilizare simplă, cu butoanele dispuse frontal și cu aprinderea electrică, gătirea cu Bosch PCI6A5B90 este mult mai ușoară. Suprafața din inox, cu grătar din fontă compact, aceasta este ușor  de curățat. Chiar dacă designului este perfect plan, oalele și tigăile nu alunecă cu ușurință. Pentru un control ergonomic, butoanele sunt de tip baionetă. Cu Flame Select poți regla cu mare precizie nivelul flăcării arzătoarelor. Pentru flexibilitate maximă, plita are în dotarea sa un kit pentru GPL. Dacă ești în căutarea unei plite încorporabile elegante, te poți orienta către Bosch PCI6A5B90. Butoanele plitei încorporabile au fost poziționate frontal, pentru o utilizare cât mai intuitivă și mai ușoară. Grătarul compact este realizat din fontă pentru a da stabilitate vaselor de bucătărie atunci când gătești.

Părerea noastră despre produs

Controlul plitei se face reglând nivelul de temperatură, pentru o gătire cât mai ușoară. Curățarea suprafeței plitei se face foarte ușor, deoarece inoxul se curăță foarte bine și foarte ușor. Plita de gătit oferă performanțe, fiind echipată cu diverse funcții pentru gătit. Cele patru arzătoare dețin aprindere electrică și sunt diferite ca putere. Plitele de gătit de la Bosch pot fi controlate prin setarea nivelului de temperatură. Proiectată cu un grătar compact din fontă, plita de gătit mai sigură și mai stabilă. De asemenea, este ușor de îndepărtat pentru a permite curățarea rapidă și ușoară a suprafeței plitei. Gătitul nu este doar o meserie prestată de un bucătar profesionist, ci din contra poate fi exersat în propria bucătărie, pe plita încorporabilă Bosch PCI6A5B90. Mâncarea va fi mult mai bună, dacă vei găti pe plita încorporabilă Bosch PCI6A5B90 , care permite setarea temperaturii în funcție de preparat.

Bosch PCI6A5B90

gas, 4 arzatoare, Arzator WOK, Gratare fonta, Inox

– Părerea clienților –

Plita încorporabilă Bosch PCI6A5B90 face parte din ultimele noutăți ale producătorului Bosch. Acest producător a dezvoltat o plită cu 4 arzătoare, care se alimentează cu gaz. Spre deosebire de alte plite încorporabile, Bosch este un aparat electrocasnic eliberează flacăra direct pe vasul de gătit, putând ajustat temperatura  în funcție de ceea ce gătești. Aprinderea arzătoarelor se face acționând butonul electric dispus pe partea frontală a plitei. Nu ai nevoie decât de o priză care se alimentează cu curent electric. Cu cele patru arzătoare pe care le deține, se pot prepara simultan patru tipuri de mâncare, fiind gata cu masa la timp. Bosch PCI6A5B90 este o plită de gătit excelentă!  

Plita încorporabilă Bosch PCI6A5B90 este un  vis devenit realitate. Modernă și elegantă, aceasta se încadrează perfect în mobilierul oricărui tip de bucătărie. Realizată din inox, plita permite o întreținere și o curățare foarte ușoară. Cele 4 arzătoare ale plitei, se alimentează cu gaz și au puteri diferite. Un singur arzător este de tip Wok, reprezentând o tehnologie avansată, care are rolul de a găti rapid și economic. Bosch PCI6A5B90 este de mare încredere și o recomand cu toată căldura!

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT