REVIEW: Bosch PKF645FP1E – Cu design elegant și FlexInduction!

Preț Bosch PKF645FP1E

Cu plita încorporabilă Bosch PKF645FP1E succesul culinar îți este asigurat. Plita este cu sistem de inducție, ceea ce face ca gătirea preparatelor să se facă în modul cel mai ușor. Cu sistemul de reglare a temperaturii, preparatele tale vor fi întotdeauna perfect gătite. Fiind dotată cu senzori de preparare și prăjire, plita încorporabilă Bosch PKF645FP1E îți asigură mâncărurile perfect gătite, fără a fi arse. Chiar și fără vreo experiență în arta culinară, cu această plită cu inducție, poți prepara chiar și rețete culinare complexe. Cu suprafața de lucru din vitroceramică, plita îți asigură mai mult spațiu pentru amplasarea oalelor și a tigăilor. Prin simpla atingere a unui buton, denumit FlexInduction, plita poate fi adaptată, în funcție de nevoile tale, deoarece pot fi combinate simultan două zone de preparare. Prețul dispozitivului este adaptat în funcție de dotările sale și de performanțe.

Plita incorporabila Bosch PKF645FP1E, Vitroceramica, 4 zone de gatit, Timer, PowerBoost, rama, Negru

Plita incorporabila Bosch PKF645FP1E, Vitroceramica, 4 zone de gatit, Timer, PowerBoost, rama, Negru

Review Bosch PKF645FP1E

Plita încorporabilă Bosch PKF645FP1E este prezentă cu o suprafață ceramică pentru spațiul de lucru. Această suprafață ceramică este foarte rezistentă la șocuri mecanice și căldură. Designul este reprezentat în culoarea neagră, care dă o mulțime de posibilități pentru aranjamentul bucătăriei. Bosch PKF645FP1E este crează cu 4 zone de lucru care se alimentează de la sursa de curent electric. Butoanele în sistem Rouch Control sunt reprezentate de pictograme incrustate pe suprafața ceramică și sunt poziționate frontal. Pentru că este o plită de ultimă generație, aceasta prezintă un număr de 17 trepte de putere, ce pot fi acționate pentru o gătire mai ușoară și confort. Cu funcția Direct Select poți seta intuitiv nivelul de temperatură și poți selecta și zona de preparare în același timp. Cele patru arzătoare sunt diferite ca intensitate, și anume: un arzător cu circulare dublă, un arzător normal și un arzător mare. Panoul de control este dotat cu sistem de afișaj electronic și taste Touch. Cu timer vei ști exact când preparatul tău este gata. Cu semnalul sonor nu mai stai cu grija că preparatele se ard. Vei ști exact când acesta este gata.

Părerea noastră despre produs

Plita încorporabilă Bosch PKF645FP1E este dotată cu tehnologii avansate precum, sistem de protecție pentru siguranța copiilor care se joacă în preajma ei. Acum, nu mai stai cu gândul că s-ar putea produce un accident grav pentru copiii tăi. Cu sistemul de blocare pentru curățare, totul devine curat, în cea mai mare siguranță. Plita încorporabilă Bosch PKF645FP1E mai deține și un sistem de deconectare automată. Indicator de căldură reziduală te anunță când aceasta nu mai prezintă un pericol de ardere. Plita încorporabilă cu inducție mai deține  funcția de restart și funcția Power Boost, cu care se poate accelera procesul de preparare a rețetelor culinare. Designul plitei încorporabile este realizat din materiale de cea mai bună calitate, cum ar fi inoxul și sticla vitroceramică de culoare neagră. Din punctul nostru de vedere, plita încorporabilă Bosch PKF645FP1E este una dintre cele mai bune și mai tehnologizate aparate de gătit.

Bosch PKF645FP1E

Vitroceramica, 4 zone de gatit, Timer, PowerBoost, rama, Negru

– Părerea clienților –

Ce poți să-ți dorești mai mult decât ceea ce îți oferă plita încorporabilă Bosch PKF645FP1E? Este dotată cu sisteme tehnologice avansate, care permit gătirea prin atingerea butoanelor touch, simplu și confortabil. Cu funcția Power Boost, preparatele se  gătesc mult mai repede și mai economic. Pentru mine  Bosch PKF645FP1E este ideală.

Plita încorporabilă Bosch PKF645FP1E este un aparat electrocasnic de gătit modern, ce se încadrează ideal în blatul mobilierului oricărei bucătării. Designul său elegant, în combinația de inox cu sticlă vitroceramică, face ca aceasta să fie preferată de mulți utilizatori. Este dotată cu multe funcții și sisteme tehnologice inovatoare, este controlată cu sistemul touch și mai deține multe alte funcții. O recomand cu toată responsabilitatea!

 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT