REVIEW: Bosch Rotak 43 LI – Cu controlul inteligent al energiei! 36 V, 4 Ah, 43 cm, 50 l

Preț Bosch Rotak 43 LI

Bosch Rotak 43 LI este o mașină de tuns iarba, reîncărcabilă pentru cosit și concepută pentru a lucra pe suprafețe mici de lucru. Bosch Rotak 43 LI este simplă, practică, mobilă și ușor de utilizat. O lungă perioadă de timp aceasta poate deveni asistentul de încredere în grădină sau pe teren. Mașina de tuns cu baterie este un instrument pe cât de simplu, pe atât de ușor de manipulat. Are nevoie de puțină întreținere în comparație cu mașinile de tuns iarba pe benzină. Prețul acesteia este pe măsura calității, venind la set cu o cutie colectoare cu capacitatea de 50 de litri, încărcător pentru acumulatori litiu-ion și 2 acumulatori litiu-ion de 36 V/4,0 Ah.

Masina de tuns gazonul cu 2 acumulatori Li-Ion Bosch Rotak 43 LI, 36 V, 4 Ah, 43 cm, 50 l

Bosch Rotak 43 LI, 36 V, 4 Ah, 43 cm, 50 l

Review Bosch Rotak 43 LI

Mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 43 LI, este dotată cu acumulator Li-ion cu capacitatea de 4 Ah. Bosch Rotak 43 LI este proiectată pentru îngrijirea suprafețelor de mici dimensiuni. Aceasta este un tip de mașină cu alimentare de la acumulatori și pornire manuală, iar volumul coșului colector are o capacitate de 50 de litri. Treptele de tăiere sunt în număr de 6, oferind posibilitatea de a tăia iarba la nivelul dorit. Lățimea lamei din oțel este de 43 cm, având o înălțime minimă de tăiere de 2 cm, iar cea maximă de 7 cm. 

Bosch Rotak 43 LI vine cu două baterii Litiu-Ion care nu au ca titlu ”efectul de memorie” dar au o capacitate mare, cu care se poate lucra o lungă perioadă de timp, 15-20 de minute, deținând managementul eficienței energetice. Sistemul mărește timpul de funcționare cu până la 15%, după ce acumulatorul s-a descărcat în proporție de 80%, ajungând la un timp de lucru de 30 de minute. Toate acestea îți permit să lucrezi practic și fără întreruperi.

Din punct de vedere al manevrabilității, mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 43 LI este mulțumitoare, neavând atașat un cablu care să se încurce printre copaci și straturile de flori. Mânerul ergonomic Ergoflex nu numai că este reglabil pe înălțime, dar permite ca utilizatorul să adapteze reglajul în funcție de complexitatea terenului gazonat. Aceasta este ușor de depozitat, putând fi amplasată în garaj sau în orice magazie de dimensiuni mici.

Bosch Rotak 43 LI

Masina de tuns gazonul

Părerea nostră despre produs

Mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 43 LI  reîncărcabilă, oferă tratament pe porțiuni diferite cu iarbă, datorită lamei eficiente din oțel călit și a tehnologiei fluxului de aer. Bosch Rotak 43 LI este concepută pentru a facilita îngrijirea gazonului. Funcționarea sa se realizează cu ajutorul acumulatorilor de tip Li-Ion. Sistemul de management eficient al energiei, crește timpul de rulare la o singură încărcătură. Carcasa realizată din material plastic, reduce considerabil greutatea dispozitivului. Lățimea lamei la o singură trecere este de 43 cm. Înălțimea variază de la 20 la 70 mm. Datorită ghidului inovator, se poate tăia iarba până la marginile gazonului și pereții casei.

-Părerea clienților –

Mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 43 LI este performantă și eficientă. Are un timp destul de mare de funcționare reușind să tundă tot gazonul la o singură încărcare a acumulatorilor. Cu funcția Leafcollect reușesc să strâng și frunzele căzute de la copaci. Caseta de colectare are o capacitate mare, volumul acesteia fiind de 50 de litri. Foarte eficientă!  

Bosch Rotak 43 LI  beneficiază de sistemul de ghidare QuickClick care oferă o montare fără scule, atunci când este folosită prima dată. Cu tehnologia Syneon Chip este redus consumul de energie, reușind astfel să termin treaba la timp. Sistemul Power Drive al motorului asigură o tăiere fiabilă, chiar și în condiții dificile. Bosch Rotak 43 LI  oferă performanțe superioare și un tratament eficient materialului vegetal, cu ajutorul lamei din oțel călit și a tehnologiei inovatoare cu flux de aer.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT