REVIEW: Bosch Rotak 43 – Cu sistemul inovator Lefcollect și mâner Ergoflex! 1800 W, 43 cm

Preț Bosch Bosch Rotak 43

Cel mai simplu și cel mai bun mod de a obține o calitate ideală a gazonului este mașina de tuns gazon Bosch Rotak 43 care oferă tăierea gazonului, chiar și în condiții dificile, de înaltă calitate. Aceasta poate oferi o tundere eficientă și curată chiar și pe marginile suprafețelor, datorită sistemului inovator Lefcollect care oferă până la 99% colectarea ierbii tăiate, a frunzelor și ramurilor direct în caseta de colectare. Forma Ergoflex a mânerului se ocupă de reducerea tensiunii pe mușchii brațelor, lucrând în grădină confortabil și convenabil. Mânerul Ergoflex este un mâner ergonomic, care oferă o poziție confortabilă, având asupra ei un control ușor.

Masina electrica de tuns gazonul Bosch Rotak 43, 1800 W, 43 cm

Bosch Rotak 43, 1800 W, 43 cm

Review Bosch Rotak 43

Bosch Rotak 43 este o mașină de tuns gazonul electrică, dotată cu o lamă de cuțit cu incizii suplimentare unice. Alimentarea mașinii se face de la sursa de curent electric, aceasta depinzând de un cablu ce face conectarea la priză. Pentru transport mașina este dotată cu 4 roți, fiind destinată unei suprafețe mici de lucru. Puterea acesteia este de 1800 de wați, suficient de mare pentru spațiile de lângă casă, fie curte sau grădina de flori. Lama are o lățime de 43 cm, cu înălțimea minimă de tăiere de 2 cm  și înălțimea maximă de 7 cm. Vasul colector are o capacitate de 50 de litri, neavând nevoie de golire în timpul lucrului. Bosch Rotak 43 oferă un nivel de zgomot de 94 dB.

Mașina de tăiat gazonul Bosch Rotak 43 are un  designul ergonomic și mânerul reglabil, asigurând o poziționare bună pentru spate și musculatura brațelor. Mașina nu este foarte grea, aceasta având o greutate de numai 12,7 kg. Cu mânerele integrate și cele patru roți, mașina de tuns iarba oferă un transport ușor și practic, pentru a putea tunde eficient gazonul. Noul sistem Powerdrive +, finizează în mod eficient și performant suprafața ierbii, în orice condiții de lucru. Mânerele de ghidare QuickClick asigură pentru prima dată, montajul acestora fără scule. Funcția Leafcollect este un real aspirator pentru colectarea ierbii și a frunzișului sau a ramurilor de mici dimensiuni.

Bosch Rotak 43

Masina electrica de tuns gazonul

Părerea noastră despre produs

Mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 43 este o mașină destul de performantă, destinată tunderii ierbii din curtea casei sau din grădină. Bosch Rotak 43 este destinată mediului casnic.  Deoarece este o mașină electrică de tuns iarba, este dependentă de cablul electric cuplat la priză.  Lama de cuțit cu incizii suplimentare unice, asigură admisia aerului optimizând astfel tunsul gazonului și depozitarea acestuia într-o proporție de până la 99%, în coșul de colectare. Motorul Powerdeive+ cu reductor de 1800 de wați asigură cosirea ierbii chiar și în cele mai dificile condiții. Volumul coșului colector este de 50 de litri, îmbunătățind productivitatea și reducerea pauzelor cauzate de necesitate golirii coșului de iarbă.

– Părerea clienților –

Mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 43 are un design plăcut de culoare verde, făcând-o foarte atrăgătoare. Puterea mașinii de tuns iarba este destul de mare, iar noile caracteristici tehnologice asigură performanța de cosire. Coșul are o capacitate destul de mare pentru a colecta un volum de 50 de litri de gazon. Bosch Rotak 43 se deplasează foarte ușor pe cele 4 roți, oferind o utilizare foarte ușoară. Pot cosi iarba chiar și pe marginile gardului, deoarece este dotată cu lamă cu incizii suplimentare.
Cu mașina de tuns gazonul Bosch Rotak 43, gazonul arată perfect, etalând o imagine deosebită. Dispozitivul este foarte ușor de utilizat deoarece beneficiază de tehnologia  QuickClick, care este un sistem de ghidare a mânerelor ergonomice. Caseta de depozitare a ierbii cosite este de 50 de litri, oferind o capacitate eficientă de colectare, fără a fi nevoie în timpul lucrului de golire. Sunt foarte mulțumit de Bosch Rotak 43, mai ales că nici nu costă mult.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT