Bosch SMI25AS00E – masina de spalat SilencePlus cu motor EcoSilence Drive si tehnologia ActiveWater!

 Preţ Bosch SMI25AS00E

Moderna, incapatoare si foarte inteligenta, in acest review va vom prezenta pe intelesul tuturor modelul Bosch SMI25AS00E, o noua masina de spalat vase incorporabila SilencePlus, cu un raport calitate/pret excelent. O recomandam in special pasionatiilor de tehnologie sau celor care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, aceasta fiind disponibila deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitonare pentru dotarile sale foarte bune si de generatie actuala.

 Review Bosch SMI25AS00E

Pe partea de aspect, noua masina de spalat vase tip partial incorporabila de la Bosch ofera un design minimalist si ultra-modern, cu un aspect elegant de culoare alb/argintiu si un panou de control mecanic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), care se va integra perfect in bucataria dumneavoastra. In plus, aceasta are dimensiunile de 81,5 x 59,8 x 57,3 centimetri si  un nivel de zgomot de 48 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime (cu un sistem de cosuri Vario, un suport pentru tacamuri si doua suporturi pentru cesti), precum si un cos inferior (cu un suport pentru tacamuri).

Noul motor EcoSilence Drive, cu tehnologia brushless (BLDC), este extrem de silentios, foarte eficient si asigura o eficienta energetica ridicata, iar acesta functioneaza fara perii, este ultra-silentios si cele mai bune rezultate sunt garantate automat. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare, in timp ce apa si energia sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca paharele sunt intotdeauna spalate cu mare grija.

Noua masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI25AS00E are clasa energetica A+, respectiv clasa de eficienta la spalare/uscare A, precum si un consum redus de resurse utilizate la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 290 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 3300 de litri/an. Caracteristicile sale generale includ optiunea speciala VarioSpeed, un numar de 5 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Eco, Program 1h, Prespalare etc.) si o capacitate mare de pana la 12 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la spalare/uscare.

Bosch SMI25AS00E

12 seturi, 5 programe, Clasa A+

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele spuse mai sus, parerea noastra despre noua masina de spalat vase Bosch SMI25AS00E este ca aceasta reprezinta o alegere perfecta si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi. Acestea fiind spuse, masina de spalat SilencePlus de la Bosch poate asigura un ciclu de spalare foarte eficienta si de inalta calitate a unei cantitati de pana la 12 seturi complete de vase, pentru a va putea bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum ok de energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT