Bosch SMI46KS01E – masina de spalat incapatoare si foarte inteligenta, la un pret foarte ok!

 Preţ Bosch SMI46KS01E

Bosch SMI46KS01E este o noua masina de spalat vase incorporabila de generatie actuala, pe care o recomandam in mod special pasionatiilor de tehnologie sau celor care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, aceasta fiind disponibila la un pret foarte ok pentru dotarile sale de top. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++, un display digital tip LED, un motor EcoSilence Drive, tehnologia inovatoare ActiveWater, 13 seturi complete de vase, 6 programe de spalare, 3 optiuni speciale la spalare, un sistem de protectie a paharelor, un sistem de asistare dozaj detergent si altele.

 Review Bosch SMI46KS01E

Pe partea de aspect, design-ul minimalist si modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Bosch se va integra perfect in bucatarie dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alb si de un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED). In plus, masina de spalat marca Bosch are dimensiunile de 81,5 x 59,8 x 57,3 centimetri si un nivel de zgomot de 46 dB, in timp ce aceasta are la interior un sertar dedicat pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime (cu doua suporturi pliabile pentru farfurii si doua suporturi pentru cesti), un cos inferior (cu un cos pentru tacamuri).

Noul motor EcoSilence Drive este extrem de silentios, foarte eficient si asigura un consum redus de energie electrica, deoarece acesta functioneaza fara perii de carbon, astfel ca cele mai bune rezultate sunt garantate automat. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare, in timp ce apa si energia sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca paharele scumpe si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu deosebita grija.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI46KS01E are clasa energetica A++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, si un consum redus de resurse utilizate la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 262 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 2660 de litri pe an. Caracteristicile sale generale includ trei optiuni speciale de spalare (VarioSpeed Plus, HygienePlus si Extra-Uscare), 6 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Eco, Pahare, Program 1h, etc.) si o capacitate de 13 seturi de vase, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate si uscare, fara a depune aproape deloc efort.

Bosch SMI46KS01E

13 seturi, 6 programe, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noua masina de spalat vase incorporabila Bosch SMI46KS01E ofera un ciclu de spalare economic si foarte eficienta a unei cantitati de pana la 13 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la spalare cu un minim de efort si un consum redus de resurse utilizate la spalare, aceasta fiind o alegere perfecta pentru o familie medie cu 1-2 copii sau pentru o familie numeroasa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT