Bosch SMS50E98EU – design absolut superb

Achizitioneaza o masina de spalat vase Bosch SMS50E98EU si ai 10 ani garantie pentru cuva. Lucrul acesta ne confirma ca putem avea incredere in acest electrocasnic. Daca mai era nevoie, caci la o singura privire, acest model ne atrage prin designul diferit fata de alte masini de spalat (este argintie), pare foarte solida si fiabila.

Ea are o capacitate de 12 seturi de vase si este perfecta pentru o familie numeroasa, dar si pentru un cuplu care organizeaza frecvent petreceri si mese festive acasa sau chiar si pentru un mic restaurant.

Programele de spalare sunt diverse si foarte complexe. Astfel, vorbim despre un program de spalare intensiva (70 grade), program rapid (45 grade), auto (maxim 65 grade), prespalare si bio/ eco. Bosch SMS50E98EU este dura cu murdaria dificila, dar stie sa spele si foarte delicat atunci cand vine vorba despre pahare si alte vase din sticla.
   Vezi AICI preţul pentru Masina de spalat Bosch SMS50E98EU   >
Exista doua noi concepte tehnologice cu care vine echipata aceasta masina: Aqua Sensor si Rackmatic. Primul se refera la un senzor de control permanent al gradului de curatare a vaselor. Astfel, temperatura apei, consumul de apa si durata de spalare se ajusteaza in mod automat in functie de vase si de cat de murdare sunt acestea. Cat despre raftul rackmatic superior, acesta va ofera posibilitatea de a-ldeplasa usor pe inaltime. Lucrul acesta este util pentru a aseza in masina vase de dimensiuni voluminoase.

Masina-de-spalat-vase-Bosch-SMS50E98EU

Un alt avantaj de siguranta il reprezinta functia AquaStop, prin care masina va fereste de inundatii cand este in functiune, in repaus si chiar in caz de cadere a tensiunii.

Citește și:  REVIEW - Bosch SMS46GI55E

In partea de sus puteti citi pe afisajul LED cele mai importante informatii legate de etapa de spalare si timpul ramas pana la finalizarea ciclului de spalare. De asemenea, exista un indicator de sare si un indicator ce va anunta cand masina si-a terminat activitatea. Un alt lucrul extrem de util este faptul ca aveti posibilitatea de a programa masina sa-si inceapa ciclul de spalare la o anumita ora (programare intarziata intre 1 si 24 de ore).

In ceea ce priveste partea de economie a resurselor, putem spune ca Bosch SMS50E98EU face parte din clasa de eficienta energetica A+ si foloseste cu chibzuinta toate resursele necesare spalarii. In afara de energie si apa, isi dozeaza corespunzator si responsabil cantitatea de detergent.

Exista mai multe accesorii ce vor fi de folos si pe care le veti gasi in pachet. Este vorba despre un cos cu sistem VarioFlex, un suport pentru cesti si alte cosuri silver XXl pentru vase de mari dimensiuni. Si daca tot vorbim despre dimensiuni, trebuie sa adaugam faptul ca acest model de masina este foarte compact si ocupa putin spatiu. Dimensiunile sale sunt 84.5 cm latime x 60 cm lungime x 60 cm adancime.

Comentarii

Leave a reply

Review IT