Bosch SMV25AX01E – masina de spalat SilencePlus cu motor EcoSilence Drive si tehnologia ActiveWater!

 Preţ Bosch SMV25AX01E

Moderna, foarte incapatoare si performanta, astazi va vom prezenta modelul Bosch SMV25AX01E, o noua masina de spalat vase incorporabila SilencePlus de 60 centimetri pe latime, pe care o recomandam in special cuplurilor tinere sau familiilor normale si chiar celor numeroase. Aceasta este disponibila deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile sale foarte bune de generatie actuala, precum si pentru cei ce nu dispun de un buget foarte mare sau care pur si simplu nu vor sa achizitioneze produsul la nu pret foarte mare.

 Review Bosch SMV25AX01E

Pe partea de aspect, design-ul simplu dar modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Bosch se va integra perfect in orice tip de decor, prin intermediul aspectului exterior de culoare alb si a panoului de comanda de culoare argintiu, incorporandu-se in mobila voastra pentru bucatarie (cu o latime de 60 centimetri). Aceasta are dimensiunile normale de 81,5 x 59,8 x 55 centimetri si un nivel de zgomot de numai 48 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime (cu un suport pentru pahare si doua suporturi pentru cesti), precum si un cos inferior (cu un cos pentru tacamuri).

Noul motor EcoSilence Drive, dezvoltat pentru a imbunatatii eficienta procesului de spalare, este extrem de silentios/eficient si asigura un consum redus de energie, in timp ce acesta functioneaza fara perii si garanteaza cele mai bune rezultate. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru rezultate excelente la spalare, economisind in acelasi timp apa si energie printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca toate articolele din sticla sunt intotdeauna spalate cu mare grija.

In ceea ce priveste eficienta la spalare a acesteia, clasa energetica A++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, ofera un consum redus de energie/apa la spalare, pentru a beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 258 kWh pe an si de un consum anual de apa estimat la 2660 de litri pe an. Noua masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV25AX01E dispune de doua optiuni speciale (VarioSpeed Plus si Extra Uscare), 5 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Normal, Eco, Program 1h si Prespalare) si de o capacitate de 12 seturi de vase, pentru a obtine rezultate excelente la spalare.

Bosch SMV25AX01E

12 seturi, 5 programe, 60 cm, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat pe scurt despre caracteristicile principale ale acesteia, noua masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV25AX01E reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere perfecta pentru cei care isi doresc o masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, capabila sa asigure o spalare foarte eficienta a unei cantitati mari de vase, pentru a va bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum redus de energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT