Bosch SMV40D50EU – masina de spalat SilencePlus cu motor economic si tehnologie inovatoare!

 Preţ Bosch SMV40D50EU

Data te intereseaza masina de spalat Bosch pentru capacitatea mare de spalare si/sau functionalitatile inteligente la spalare, precizam ca masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40D50EU se regaseste in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania, inclusiv la marele magazin online eMAG. Aceasta este disponibila spre achizitionare la un pret foarte ok pentru caracteristicile sale foarte bune la spalare, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte mare, in timp ce magazinul online recomandat va ofera garantia inclusa de pana la 24 de luni si serviciul de livrare standard pana la locuinta voastra.

 Review Bosch SMV40D50EU

Pe partea de grafica, masina de spalat vase incorporabila Bosch va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o usa frontala de culoare alb si un panou de comanda de culoare gri (cu indicator electronic LED), care se va integra perfect in orice tip de decor, prin intermediul, incorporandu-se cu siguranta in mobila voastra pentru bucatarie. Aceasta are dimensiunile normale de 81,5 x 59,8 x 55 centimetri si un nivel de zgomot de doar 48 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime (cu un suport pentru pahare si doua suporturi pentru cesti), dar si un cos inferior (cu un cos pentru tacamuri).

Noul motor EcoSilence Drive, conceput pentru a imbunatatii eficienta procesului de spalare, este extrem de silentios si ofera o eficienta energetica ridicata, in timp ce acesta functioneaza fara perii si garanteaza rezultate foarte bune la spalare. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si contribuie la protectia mediului printr-o serie de noi imbunatatiri, pentru un consum redus de resurse si rezultate excelente de curatare. Tehnologia AquaSensor optimizeaza ciclu de spalare in functie de tipul si gradul de murdarie, deoarece aceasta ajusteaza cantitatea de apa, temperatura de spalare si durata ciclului de spalare.

In ceea ce priveste performanta energetica, masina de spalat Bosch SMV40D50EU are clasa energetica A++ si clasa de eficienta la spalare/uscare A, pentru a beneficia de un consum de energie de numai 0,9 kWh/ciclu de spalare si de un consum de apa de doar 10 litri/ciclu, in programul de spalare Eco. Aceasta dispune de optiunea de incarcare la jumatate/pornire programata, 4 programe prestabilitate la spalare (Rapid, Eco, Normal si Prespalare), dar si de o capacitate mare de 12 seturi complete de vase, pentru a va putea bucura de vase perfect curate si uscate, cu un minim de efort si un consum redus de resurse.

Bosch SMV40D50EU

12 Seturi, 4 Programe, 3 Nivele de temperatura, Aqua Sensor, AquaSrop, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale generale, suntem de parere ca masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV40D50EU este alegerea perfecta pentru cei/cele ce nu au timp suficient pentru activitatile zilnica sau pur si simplu care s-au saturat de spalarea manuala a vaselor. Cu toate acestea, masina de spalat SilencePlus de la Bosch poate asigura o spalare/uscare economica si foarte eficienta a unei cantitati foarte mari de seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate foarte bune la ciclu de spalare/uscare, fara a produce prea mult zgomot si a consuma prea multe resurse.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT