Bosch SMV46AX00E – masina de spalat SilencePlus cu motor EcoSilence Drive si tehnologia ActiveWater!

 Preţ Bosch SMV46AX00E

Moderna, foarte incapatoare si inteligenta, astazi va vom prezenta pe intelesul tuturor modelul Bosch SMV46AX00E, o noua masina de spalat vase incorporabila SilencePlus de 60 de centimetri pe latime, pe care o recomandam cuplurilor tinere sau familiilor cu 1-2 copii si chiar cu mai multi membri. Aceasta este disponibila deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru dotarile sale foarte bune de generatie actuala, precum si pentru cei care nu dispun de un buget foarte mare sau pur si simplu nu vor sa achizitioneze produsul la un pret prea mare.

 Review Bosch SMV46AX00E

Pe partea de aspect, noua masina de spalat vase tip complet incorporabila de la Bosch ofera un design minimalist si ultra-modern, cu un aspect eleganta de culoare alb si un panou de comanda din inox (cu un display digital tip LED si un indicator pe podea InfoLight), care se va integra perfect in bucataria voastra. In plus, aceasta are dimensiunile de 81,5 x 59,8 x 55 centimetri si un nivel de zgomot de 48 dB, in timp ce la interior include un cos superior reglabil pe inaltime (cu un sistem Vario si doua suporturi pentru cesti), precum si un cos inferior (cu o compartimentare flexibila a spatiului si un cos pentru tacamuri).

Noul motor EcoSilence Drive este extrem de silentios, foarte eficient si asigura un consum redus de energie, deoarece acesta functioneaza fara perii de carbon si garanteaza automat rezultate foarte bune la spalare. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru a obtine rezultate excelente la spalare, in timp ce resursele sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca paharele scumpe si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu foarte mare grija.

Clasa energetica A+, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, va ofera un consum redus de resurse la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 290 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 3300 de litri pe an, in programul Eco la 50 de grade Celsius. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46AX00E dispune de optiunea speciala VarioSpeed, un numar de 6 programe prestabilite de spalare (Rapid, Intensiv, Eco, Pahare, Program 1h, etc.) si de o capacitate de 12 seturi complete de vase, pentru a putea obtine rezultate foarte bune la fiecare spalare.

Bosch SMV46AX00E

12 seturi, 6 programe, Clasa A+

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noua masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46AX00E reprezinta, dupa parerea noastra o alegere perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, capabila sa ofere o spalare foarte eficienta a unei cantitati de pana la 12 seturi complete de vase, pentru a va putea bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum redus de energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT