Bosch SMV46GX01E – masina de spalat cu motor EcoSilence Drive si tehnologia ActiveWater!

 Preţ Bosch SMV46GX01E

Bosch SMV46GX01E este o noua masina de spalat vase SilencePlus de 60 centimetri pe latime, ideala pentru o familie medie cu 1-2 copii sau pentru una cu mai multi membri, care se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok pentru dotarile sale de top. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++, un display digital tip LED, noul motor EcoSilence Drive, tehnologia inovatoare ActiveWater, o capacitate de 13 seturi complete de vase, 6 programe de spalare, 3 optiuni speciale la spalare, un sistem de protectie a paharelor si multe altele.

 Review Bosch SMV46GX01E

Pe partea de aspect, noua masina de spalat vase tip complet incorporabila de la Bosch ofera un design simplu dar modern care se va integra perfect in bucatarie dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alb si de un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED). In ceea ce priveste interiorul sau complet din inox, masina de spalat marca Bosch include un sertar dedicat pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime (cu un sistem de cosuri VarioFlex, doua suporturi pliabile pentru farfurii si doua suporturi pentru cesti), precum si un cos inferior (cu un cos variabil pentru tacamuri).

Noul motor EcoSilence Drive este extrem de silentios, foarte eficient si asigura un consum redus de energie electrica, deoarece acesta functioneaza fara perii de carbon, astfel ca cele mai bune rezultate sunt garantate automat. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru a obtine rezultate foarte bune la spalare, in timp ce apa si energia sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca paharele scumpe si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu foarte mare grija.

Clasa energetica A++, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/uscare A, va ofera un consum redus de resurse utilizate la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 258 kWh/an si un consum anual de apa estimat la 2660 de litri/an, in programul de spalare Eco la 50 de grade Celsius. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46GX01E dispune de trei optiuni speciale de spalare (VarioSpeed Plus, HygienePlus si Extra-Uscare), 6 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Eco, Pahare, Program 1h, etc.) si de o capacitate de 13 seturi de vase, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate si uscare.

Bosch SMV46GX01E

12 seturi, 6 programe, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Dupa parerea noastra, noua masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46GX01E este o alegere perfecta si destul de avantajoasa pentru persoanele sau familiilor care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, capabila sa ofere un ciclu de spalare/uscare foarte eficient si de foarte buna calitate a unei cantitati de pana la 12 seturi complete de vase, fara a depunde aproape deloc efort.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT