Bosch SMV46KX00E – masina de spalat SilencePlus cu 13 seturi de vase si 6 programe la spalare!

 Preţ Bosch SMV46KX00E

In acest review va vom prezenta pe intelesul tuturor modelul Bosch SMV46KX00E, o masina de spalat vase incorporabila SilencePlus cu un sistem suplimentar de uscare si un program special de igienizare, pe care o recomandam in special cuplurilor tinere sau familiilor cu 1-2 copii ori celor cu mai multi membri. Aceasta se regaseste deja si in oferta magazinelor online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru caracteristicile sale foarte bune si de generatie actuala, precum si pentru cei care dispun de un buget mediu si isi doresc o masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi.

 Review Bosch SMV46KX00E

Pe partea de aspect, masina de spalat vase SIlencePlus tip complet incorporabila de la Bosch ofera un design minimalist si ultra-modern, cu un aspect de culoare alb si un panou de comanda din inox (cu un display digital tip LED), care se va integra perfect in bucataria voastra. In plus, aceasta are dimensiunile de 81,5 x 59,8 x 55 centimetri si un nivel de zgomot de numai 46 dB, in timp ce la interior include un sertar Vario dedicat pentru tacamuri, un cos superior reglabil pe inaltime (cu un sistem VarioFlex, doua suporturi pentru farfurii si doua suporturi pentru cesti) si un cos inferior (cu o compartimentare flexibila a spatiului).

Noul motor EcoSilence Drive, dezvoltat pentru a creste eficienta procesului de spalare, este extrem de silentios, foarte eficient si asigura un consum redus de energie, deoarece acesta functioneaza fara perii de carbon si garanteaza rezultate foarte bune la spalare. Tehnologia ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru rezultate excelente la spalare, in timp ce resursele sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza gradul de duritate al apei, astfel incat sa va ofere siguranta ca paharele voastre sunt intotdeauna spalate cu foarte mare grija.

In ceea ce priveste eficienta sa energetica, masina de spalat Bosch are clasa energetica A+, respectiv clasa la spalare/uscare A, precum si un consum redus de energie/apa, pentru a beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 262 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 2100 de litri pe an. Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX00E dispune de 2 optiuni speciala (VarioSpeed Plus si Extra Uscare), 6 programe prestabilite de spalare (TurboSpeed, Intensiv, Eco, Pahare, Program 1h, etc.), dar si de o capacitate de 13 seturi complete de vase, pentru a obtine rezultate excelente la spalare.

Bosch SMV46KX00E

13 seturi, 6 programe, Clasa A++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat pe scurt despre caracteristicile principale ale acesteia, suntem de parere ca masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX00E reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat bine echipata pentru ziua de azi, la un pret foarte ok de achizitionare pentru un buget mediu, deoarece aceasta poate asigura o spalare foarte eficienta a rufelor pentru a va putea bucura de vase perfect curate si uscate cu un minim de efort si un consum redus de energie/apa.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT