Bosch SMV46KX04E

REVIEW – Bosch SMV46KX04E

 Bosch SMV46KX04E

A trecut ceva timp de cand nu am mai prezentat o masina de spalat vase, de sine statatoare ori incorporabila in mobila de bucatarie, asta si din cauza faptului ca pe piata locala nu este vazuta ca un aparat electrocasnic important, iar oferta magazinelor online este una limitata.

Cu toate acestea, sunt si destule persoane, in special familii, care apreciaza ajutorul unei masini de spalat vase automata, indiferent ca vorbim despre o simpla clatire a vaselor sau de a indeparta grasimiile sau resturile de mancare mai dificile. Asadar, in prezentarea noastra de astazi urmeaza sa discutam, pe scurt, despre caracteristicile importante ale modelului Bosch SMV46KX04E, o masina de spalat vase complet echipata pentru cerintele actuale ale clientilor.

Aceasta poate fi achizitionata din oferta partenerilor online Bosch din Romania, la un pret decent de achizitionare pentru cei ce sunt interesati de produs dar care dispun si de un buget mai mare. Totodata, beneficiati la achizitia aparatului electrocasnic de garantia inclusa de 24 de luni, livrarea produsului la usa locuintei, deschiderea coletului la livrare (optionala, in functie de politica magazinului online) si de retur gratuit in termen de 14 zile.

 Review Bosch SMV46KX04E

La exterior, nu avem prea multe despre discutat cu privire la modelul SMV46KX04E de la Bosch, deoarece masina de spalat vase a producatorului german  se incorporeaza complet in mobila de bucatarie. Asadar, aparatul nu influeanta cu nimic aspectul interior din bucataria voastra, ci mai degraba pastreaza un design cat mai simplu si mai modern, ca avem senzatia ca nici nu este acolo.

Controlul aparatului se face prin tastele amplasate in partea superioara de pe usa frontala, unde este si panoul de comanda care afiseaza digital timpul de spalare ramas si indica nivelului de umplere cu solutie de clatire + reumplerea cu sare. In plus, suntem avertizati sonor atunci cand s-a incheiat programul de spalare si avem si este proiectat si un spot led pe podea, de culoare rosie, pentru a sti daca masina mai functioneaza sau a terminat deja.

Aceasta necesita sa fie instalata de cel putin doua persoane, inclusiv un instalator autorizat pentru a face racordarile la apa si evacuare, din simplu fapt ca aparatul cantareste aproape 36 de kilograme. Totodata, trebuie sa verificati spatiul disponibil in locuinta pentru a se potrivi cu dimensiunile aparatului si sa tineti cont de faptul ca furtunul de scurgere ajunge pana la 1,9 metri iar cablul de alimentare are putin peste 1,7 metri.

Masina de spalat Bosch SMV46KX04E este silentioasa pe toata durata sa de functionare si sta bine si in ceea ce priveste consumul de resurse pe ciclu de spalare. Aceasta are un consum de energie de 0,92 kWh si necesita o cantitate de apa de 9,5 litri, asta in programul de spalare economica la temperatura de 50 de grade Celsius, de aceea a fost incadrata fara probleme in clasa energetica A++, respectiv clasa A la spalare si uscare.

Motorul cunoscut EcoSilence Drive, cu tehnologie brushless, il apreciem mereu cand este echipat pe o masina de spalat, din simplu fapt ca aduce un set de avantaje ce incep sa fie sesizabile dupa mai multe utilizari. Functiile speciale de optimizare a apei, Aqua Sensor si ActiveWater, sunt descrise ca fiind un ajutor considerabil in a avea un consum cat mai mic de apa la ciclu de spalare, fie prin ajustarea automata a parametrilor in functie de gradul de murdarie ori printr-o clatire eficienta a vaselor.

Modelul adus astazi la review marca Bosch are 5 trepte de temperatura la spalare si curata bine, intr-un singur ciclu de spalare, pana la 13 seturi complete de vase, care sunt scoase aproape uscate si gata de utilizat la urmatoare masa. In plus, cele 6 programe prestabilite le alegem in functie de cat de murdare sunt vasele sau daca avem si pahare (ce trebuiesc o spalare mai delicata) ori daca dorim sa economisim energie. Aceasta se poate si programa pentru a incepe spalarea mai tarziu, in lipsa noastra atunci cand dormim ori suntem la serviciu sau la cumparaturi.

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat cate putin despre ceea ce am considerat noi important pentru a sti daca merita sau nu achizitionata masina de spalat vase Bosch SMV46KX04E, suntem de parere ca aparatul multumeste pe deplin orice persoana care este mai exigenta cu rezultatele obtinute la spalare. 

Comentarii

Leave a reply

Review IT