Bosch SMV46MX01E – masina de spalat vase cu motor EcoSilence Drive si tehnologia ActiveWater!

Preţ Bosch SMV46MX01E

Bosch SMV46MX01E este o alta noua masina de spalat vase incapatoare si performanta din clasa A++, recomandata in mod special pentru o familie tanara sau pentru o familie mare, care se regaseste deja si in oferta marilor retarileri online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale de top. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A++, un afisaj digital tip LED, un motor EcoSilence Drive, tehnologia de clatire ActiveWater, o capacitate de 13 seturi de vase, doua optiuni speciale de spalare, 6 programe prestabilite de spalare, un sistem de protectie a paharelor, o optiune de uscare suplimentara (ExtraDry) si altele.

Review Bosch SMV46MX01E

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat vase tip complet incorporabila de la Bosch se va integra perfect oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, beneficiind de un aspect elegant de culoare alb si un panou frontal de comanda electronic usor de utilzat (cu un afisaj digital tip LED pentru timpul de spalare ramas, un indicator InfoLight pentru terminare program si un indicator LED pentru lipsa sare/agent de clatire). La interior, noua masina de spalat marca Bosch integreaza un cos superior reglabil pe inaltime (cu 2 suporturi pliabile pentru farfurii si 2 suporturi pentru cesti), un sertar dedicat pentru tacamuri si ustensile de bucatarie, precum si un cos inferior.

Noul motor EcoSilence Drive, cu tehnologie brushless (BLDC), functioneaza fara perii de carbon, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate excelente la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului. Tehnologia de clatire ActiveWater maximizeaza eficienta si asigura clatirea ecologica pentru a obtine cele mai bune rezultate la spalare, in timp ce apa si energia sunt economisite printr-o serie de noi imbunatatiri. Tehnologia de protectie a paharelor regleaza in mod constant gradul de duritate al apei, astfel incat sa va asigure ca paharele scumpe si portelanurile delicate sunt intotdeauna spalate cu foarte mare grija de fiecare data.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46MX01E are clasa de eficienta energetica A++ si un consum redus de resurse la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la 262 kWh/an si de numai 0,92 kWh/ciclu de spalare, dar si de un consum anual de apa estimat la 1820 litri/an si de 6,5 litri/ciclu de spalare. Caracteristicile sale generale includ doua optiuni speciale de spalare (VarioSpeed Plus si Extra Uscare), un program special de igienizare masina, un numar de 6 programe prestabilite de spalare si o capacitate de 13 seturi complete de vase, pentru a putea obtine reultate foarte bune la spalare si uscare, fara a depune aproape deloc efort.

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si performanta, noua masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46MX01E va permite sa va bucurati de vase perfect curate si uscare de fiecare data, cu un minim de efort si fara a consuma prea multe resurse la ciclu de spalare, asigurand o spalare eficienta si de foarte buna calitate a unei cantitati de 13 seturi complete de vase. Astfel ca, masina de spalat de la Bosch reprezinta o alegere perfecta si avantajoasa pentru cei care isi doresc o noua masina de spalat foarte bine echipata pentru ziua de azi, cu o eficienta energetica ridicata, o capacitate mare de spalare si mai multe functionalitati inteligente, la un pret foarte ok de achizitionare pentru un buget mediu.

Bosch SMV46MX01E

13 seturi, 6 programe, 60 cm, Clasa A++, Alb

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat inteligenta si foarte incapatoare, pe care o recomand celor care vor un produs foarte bun la un pret foarte ok. Este eleganta si foarte silentioasa, are un consum redus de energie si este echipat cu o multime functionalitati de spalare.

Am cumparat recent aceasta masina de spalat Bosch si pot spune deja ca sunt foarte multumit de achizitia facuta. Este silentioasa pe toata durata de spalare, foarte incapatoare pentru doua persoane si este foarte performanta pentru rezultate bune la spalare.

Este o masina de spalat bine echilibrata si complet echipata pentru ziua de azi, disponibila la un pret foarte ok de achizitionare. Arata bine incorporata in bucatarie, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si spala foarte bine orice tip de vas.

Un raport calitate-pret foarte bun din punctul meu de vedere. Noua masina de spalat Bosch se potriveste perfect in mobila de bucatarie, are o capacitate mare de spalare si un consum ok de resurse, iar aceasta se bazeaza pe un motor economic si  foarte silentios.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT