Bosch SPI50E65EU – masina de spalat eleganta si incapatoare din clasa A+, cu functia VarioSpeed!

Bosch SPI50E65EU este o masina de spalat vase tip partial incorporabila de numai 45 de centimetri pe latime, pe care o recomandam in mod special unei singure persoane sau a unei familii tinere si chiar uneia ceva mai numeroase, care vine cu un aspect de culoare alb/inox, o capacitate de pana la 9 seturi complete de vase, un numar de 5 programe prestabilite de spalare si o functie suplimentara la spalare VarioSpeed.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPI50E65EU se regaseste deja in oferta celor de la eMAG.ro la un pret ok de achizitionare pentru caracteristicile sale principale destul de bune si experienta cunoscuta a producatorului, aceasta fiind disponibila prin intermediul serviciului de parteneriat eMAG si include livrarea gratuita pana la usa si garantia standard de 2 ani de zile (cu optiunea de a o extinde contra cost de pana la 1-2 ani).

Capacitate şi consum

_____________________________

In ceea ce priveste ciclul de spalare, masina de spalat marca Bosch are o capacitate de spalare foarte buna de pana la 9 seturi complete de vase, ceea ce rezulta ca aceasta poate spala rapid si foarte eficient vasele murdare, pe care il puteti ajusta cu programul de spalare rapida si functia VarioSpeed. Pe partea de consum, modelul SPI50E65EU de la Bosch inregistreaza un consum de energie de 0,78 kWh pe ciclu de spalare si un consum de apa de 9,5 litri pe ciclu de spalare, in programul de spalare Eco, aceasta fiind incadrata asadar in clasa de eficienta energetica A+.

 Design Bosch SPI50E65EU

_____________________________

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat vase tip partial incorporabila de la Bosch se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in bucataria dumneavoastra, integrandu-se perfect in mobila pentru bucatarie. Masina de spalat marca Bosch beneficiaza de un aspect elegant de culoare alba si un panou de comanda din argintiu, in timp ce aceasta integreaza la interior un cos superior reglabil pe inaltime, un suport pentru tacamuri si un cos inferior. In plus, aceasta are o latime de numai 44,8 centimetri si un nivel de zgomot de maxim 48 dB.

Functii şi programe

_____________________________

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPI50E65EU dispune de o optiune de programare intarziata, 4 nivele de temperatura si un numar de 5 programe prestabilite de spalare (Intensiv, Normal, Eco, Rapid si Prespalare), pentru a putea obtine rezultate foarte bune la spalare intr-un timp foarte scurt, chiar si in lipsa dumneavoastra. Functia speciala VarioSpeed poate reduce cu pana la 30% durata de spalare a anumitor programe prestabilite de spalare, fara a a face rabat de la cele mai bune rezultate de curatare si uscare, printr-o temperatura si presiune de spalare ridicata.

PRET ACTUALIZAT

________________

Bosch SPI50E65EU

9 seturi, A+, 45 cm, 5 programe

 OPINIA NOASTRĂ

_____________________________

Acesta fiind spuse, masina de spalat vase incorporabila Bosch SPI50E65EU reprezinta o solutie perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat tip incorporabila, echipata cu toate cele necesare pentru a spala fara probleme orice tip de vas, la un pret ok de achizitionare. Aceasta asigura o spalare destul de eficienta si de buna calitate a unei cantitati de pana la 9 seturi complete de vase, astfel incat sa va puteti bucura de vase perfect curate de fiecare data, cu un minim de efort si fara a consuma foarte multe resurse la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT