Bosch SPS50E82EU – masina de spalat vase Slim pentru rezultate excelente de curatare!

Cu un design Slim si performanta ridicata, masina de spalat vase Bosch SPS50E82EU este ideala pentru persoanele care isi doresc o spalare rapida, eficienta si de cea mai buna calitate a tuturor vaselor lor, fara a depune prea mult efort sau a consuma multe resurse. Aceasta este disponibila deja pe eMAG.ro la un pret decent pentru dotarile sale, remarcandu-se asadar printr-un raport calitate-pret excelent din toate punctele de vedere.

Masina de spalat vase de la Bosch ofera un design Slim si foarte atragator pentru a se face remarcata oriunde o veti amplasa, potrivindu-se perfect in orice loc din bucataria dumneavoastra si nu numai. La exterior, aceasta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare alba (cu o latime de numai 45 centimetri), un display LED pentru afisarea timpului de spalare ramas, etapele programului selectat, etc., cos reglabil pe inaltime si nu in ultimul rand mai multe accesorii utile de buna calitate.

PROMOȚIE Bosch SPI54M05EU, 9 seturi, 5 programe, Clasa A+, Inox – verifică preț

Motorul economic EcoSilence DriveTM, dezvoltat special de Bosch pentru cresterea eficientei de curatare, este extrem de silentios si foarte eficient, deoarece beneficieaza de o functionare fara perii pentru a va putea bucura de un consum cat mai redus de energie electrica si cele mai bune rezultate in timpul spalarii. In plus, sistemul de protectie a paharelor si schimbatorul de caldura asigura o spalare eficienta si foarte delicata a paharelor fragile si chiar a portelanului pretios.Bosch SPS50E82EU

Senzorul de incarcare (LoadSensor) integreaza un senzor de viteza de rotatie, care recunoaste nivelul de apa si detecteaza greutatea incarcaturii, pentru untilizarea optima a cantitatii ideale de apa, chiar si pentru ciclurile de spalare incarcate pe jumatate sau incarcate partial. Senzorul de apa (AquaSenzor) permite reglarea automata a utilizarii de apa in functie de tipul si gradul de murdarie a vaselor, in timp ce acesta beneficieata totodata de mai multe fascicule de lumina pentru a gestiona inteligent clatirea.

Masina de spalat vase Bosch SPS50E82EU face parte din clasa energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica si totodata de apa, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de doar 220 kWh, respectiv un consum anual de apa de aproximativ 2660 de litri. Cu toate acestea, masina de spalat de la Bosch mai dispune de un numar de 5 programe speciale de spalare, dar si de o capacitate generoasa de spalare de pana la 9 seturi complete de vase, pentru o curatare eficienta si de foarte buna calitate a tuturor vaselor dumneavoastra.

Comentarii

Leave a reply

Review IT